nidarcn Kızlar diyet dışında kaçamak olarak sağlıklı neler yiyorsunuz ben yemek bulamıyorum ne yapsam ne yesem derken aç kalıyorum hepp önerileriniz neler
RabiaMG nidarcn pek kacamak yapmiyorum. Diyette sadece seye pek uyamiyorum. Oglen 1 kepce corba 3 4 kasik sebze 1 kofte kadar et var mesela ben ne varsa onu yiyorum. Corba varsa 2 kepce corba salata yogurt yemek varsa ayni sekilde. Diger herseye uyuyorm meyve porsiyonuna falan. Hic sekerli bisey yemiyorum.
RabiaMG nidarcn dolmalik biberi bulgurla doldurup oglen yogurtla bigun onu yemeyi dusunuyorum mesela nasil olur bilmiyorum ama ekmek falan yemicegim icin denicem 😊
Merdgn nidarcn Valla arada dondurma gibi kaçamaklar oluyor maalesef 😔 Ama birebir porsiyon hesabı yapmıyorum. Ekmek yemiyorum mesela. Pilav da yemiyorum. Çorba zaten içilmiyor. Yemek ne varsa yanına da yoğurt ya da ayran salata yiyorum. Maks 110 oluyor şekerim bu şekilde.
RabiaMG nidarcn valla canim yaz sebzelerinden yiyorum bende. Tazefasulye, semizotu, kabak, patlican. Beni kizartma yasak o zorladi patlican yemegini kizartip firina koyardim mesela yapmadim onlar zorluyor.
RabiaMG nidarcn benim diyet listemde 3 kasik bulgurda 1 dilim ekmek azaltilacak yaziyor canim. Bende o yuzden oglen ekmeksiz dolmayi bulgurlu yerim diye dusundum. Kabak patlican onlarida kizartmak yerine firina suruyorum bazen oyle seyler yapyrm arada da kofte tavuk falan
nidarcn RabiaMG 28 haftalığım canım şekerim hastanedeki ölçümde 162.178 çıktı açlık normal iki gündür cihazla ölçüyorum 90lara indi dün bugünde 138 çıktı
RabiaMG nidarcn acligin mi yuksek cikiyor. Bende 28+5im benim aclik iyi tokluk evde 140 150lerde cikiyor hastanede aclik tokluk bakildi bu hafta 123 ckms insuline gerek yok evde olcmenede gerek yok diyete devam et 20 gun sonra kontrole gel dedi doktor.
minikmucizem1_ RabiaMG cnm bn ilk hamile kaldigimda kan aldılar bnden açlık tokluk şekerine kanda bakılıyormuş açlık 105 cıktı sizce yüksek mi daha şeker yüklemesi yaptırmadım önümüzde ki ay yaptırmayı düşünüyorum
RabiaMG minikmucizem1_ canim benim acligim iyi oldugu icin aclik siniri tam kac bilmiyorum sanki 90di diye hatirliyorum ama doktorun skinti olsa soylerdi herhalde. Yuklemede cikar zaten seker varsa.
minikmucizem1_ RabiaMG aynen canm tokluk için bişey demedi ama açlığa sınırlarda dedi şeker yüklemesi yaptircam zaten inşallah bişey çıkmaz ama bn dikkat etmiyorum ekmek çok yiyorum dondurma çok yiyorum dikkat etmeye çalışacam hayırlısı olsun ıns
RabiaMG minikmucizem1_ tam bugday ekmegi ye canim dikkat et dahada yukselmesin Allah sifa versin hepimize 🤲🏻
Merdgn nidarcn Yok sıcaktan dolayı yani insan içemiyor o anlamda demiştim 🙈 Ama şöyle de bişi var. Annem bi kere yoğurt çorbası yaptı içine pirinç koymuş baya. Yanında bi tabak yemek yedim sadece başka hiç bişi yok. 169 çıktı şekerim 🙄 Benimki hemen fırlıyor en ufak bişeyde 😥