YagizAsyaMom TunarinAnnesi ahh benim. Kuzum kaç aydur merakla pozitif olmanı bekliyordum ben gördüm kan testi ile netleşsin İnşallah 🤲🤲
TunarinAnnesi Deletedmom316 B_e_y_r_a Cicilibicili Tugce1803 Mom9272 kizlar adete son 5 gun ❤️3 test birden yanlis olamaz deyilmi?? sizce HCG kacdir suan 😍 https://imgyukle.com/i/CfHTGI
Cicilibicili TunarinAnnesi daha adete var diye silik biraz ayyy çok heyecanlıyım resmen sonucu bekliyorum kan verdiğin. Şuan kanda varsa çıkar kuzum. Valla 3 ünde de çıkmış gayet😍
Deletedmom316 TunarinAnnesi ay menimde son 5 gun qalib gorek nece olacaq Allah yardimcimiz olsun sen aybasini gozlemeyeceksen ??
YagizAsyaMom TunarinAnnesi olmaz mı 3 de var 😍😍 çok zor olacak ama bi 3 4 gün bekle istersen çizgi kouyulaştıkça heyecan yapıuır insan 😍
TunarinAnnesi Cicilibicili gercektenmi canm ? 🥰InsAllah belki 2 3 gune veririm esim 3 Gün sonra veririz dedi 🙏
Cicilibicili @TunarinAnnesi @Deletedmom316 ikinizde kan sonucunuza mutlakaaa etiketleyinnn. Allahım nasip etsin ikinize de inşallahhhh 🥰
Deletedmom316 Cicilibicili ayy canim moderatorcumm tabiki etiketlerim ben 5 gun biklicem adet gunum.10 haziran 11 haziranda ilk idrarla test yapicam dua ediiin 😊 Rabbim hayirlisindan nasip etsin ikimizede @TunarinAnnesi ❤❤
Selcanozr TunarinAnnesi benimde ikizlerim melek oldu o cizgi hayatın dönüm noktası değilmi ama nasıl tepki vereceğini bilemiyorsun Allah yardımcımız olsun
1Nihal TunarinAnnesi merhaba benimde gebelik testim silik çıktı sonra erken gelelik testi aldım (20 tl) çift çizgi çıktı insallah hamilesinizdir🙏