elfelendor Degisken ben de 65 le kaldim. 5 ayligiz ama 68,69 kiloyum:( ustelik ilk 3 ayda 4 kg vermistim, 2ayda 7kg aldim
Eceizmir Mucizesinibekleyen canımm ya benim doktorum da Cem Büyüktosun. 25 haftalığız en basından onunla başladım başka hiç bir doktorada gitmedim. Çok memnunum ♥️
Gmzk8995 Busraaceperr Hayat hastanesine gidiyorum canım. Muayene ücreti 70tl,doğum ücreti normal ve Sezeryan ikiside aynı 1900tl 😊 Sanırım doktordan doktora değişebiliyor, benim doktorum Ayşegül Gümrah Tuncel oldukca memnunum tavsiye ederim 😊
Mucizesinibekleyen Eceizmir :) memnun olmanıza sevindim peki yenidoğan kaçıncı düzey küvez var mı acaba. Telefonla aradım ama ulaşamadım
Eceizmir Mucizesinibekleyen yenidoğan yoğun bakım ve en çok küvez sayısı bu hastanede İzmir’de. Geçen sene bi arkadasım Doğum yaptı egepolde tüp bebekti baya araştırdı çünkü oradan biliyorum.
Turkoglu Emineesen ben memnun kalmamıştım işin açığı belki aceleden öle yaptılar ama robotmuşum gibi hissettirdi sanki yapımıza suyumuza baktı posta şutlandım.
Gamzedngdn Busraaceperr 14 gün önce Medifema da doğum yaptım takipli değildim ama normal sezeryan aynı ücret 4 bin tl ödedik takipli hastalara 3500 tlmiş😌 ama ben gayet memnun kaldım açıkcası 🤲
Gamzedngdn Narin23 Hayri Aksüt yaptırdı doğumumu sezeryan doğum yaptım 🤲 doktoru sadece odasında ve 15 dk ameliyathane de gördüm ama genel olarak herkes çok ilgiliydi ameliyathanedki ekip harikaydı 🎀
Erbar11 Busraaceperr benim ablam Çiğli devlette yaptı çok güzel bir hastahaneydi özelden farkı yoktu Doğumhaneleri oda gibi hiç ameliyathane ortamı gibi değil herkes ayrı odalarda Doğum yapıyor özelden hiç bir farkı yoktu