Emineesen bende oraya gitmeyi düşünüyordum bi arkadaşım oraya gidiyordu ben ordan bi doktor vardı irfan bey o can hastanesine geçti diye ona görünüyordum. Neyse arkadaş bi ay önce kontrole gidiyo iisin bişeyin yok gönderiolar bakmıyorlar randevularını siliyolar fln arkadaşında durumu yoktu özele gitmiyordu ama tepesi atmış kontrol zamanım geldi neden bakmıyorlar diye benim doktorum olan irfan beye randevu alıyo tesadüfki o gün benimde kontrolüm wardı denk geldik. Muayneye girdi bağrış çağrış ağlama sesleri geldi bayan bi doktor geldi koşa koşa meğersem kızın suyu bitmiş çocuğun kalp atışları zayıflamış o gün neyse deyip eve gitseydi bebeğini kaybedicekti. Hemen sezeryana aldılar şu an bebeği iyi çok şükür. Benim ablamda ikinci doğumunu yaptı geçen sene çiğli devlette sezeryan çok rahat geçti kaldıkları odalarda çok güzel ve konforlu özel gibi. Bende isterdim orda yapayım ama doktor Bilgisi alakası ve ilgi önemli. Bende ikili test için gittim yapamamışlar zaten sabah gittik 2 ye kadar bitmemişti işimiz 5 dk alıp hemen çıkardılar odadan doktor yüzüme bakmadı fln bende sinir olmuştum gittiğimde