Rmysa23 Yesmckmk valla bende evhamlanıyorum acaba bebişime bişi mi oldu diyorum korkuyorum. Ama doktor normal dedi . Ki Hamile olan herkesin genel problemi maalesef bu akıntı. Hayırlısıyla bi doğsakta rahatlasak artık 😂
bebegim_28 67380ipek hııı 1 bi hafta fark varmış anladım canım olsun 23 24 e kadar yolu var yarın doktora gidince yaz olur mu senin benimkinden de tembel kız naparmış 😁😁
Yesmckmk 67380ipek ben özelde yaptırdım aç karnına gidiyorsun önce kan alıyor sonra bana Elmalı soda gibi içeçek vermişlerdi 50 lilik yükleme yapıldı bi saat sonra tekrar kan verdim o kadar sonra sonuçlarda belli oluyor şekerin olup olmadığı
Yesmckmk RuzgarsMommy Normal aslında beyaz akıntı olması ama benim sulu oluyor Doktorum bi ara demişti zaten bana gebelikte akıntı iyi birşey diye ve bi çok kişide de durum aynı 🙆🏼♀️
Yesmckmk 67380ipek evet evet 😂 devlette nasıl bilmiyorum ama özelde verdikleri içeçek beni hiç zorlamadı soda gibi içtim ben
RuzgarsMommy Yesmckmk evet canım gebelik başından beri gelen hafif akinti normal dedi bana da doktorum rahim agzi islak kalmali demisti. Ama bugun ki akinti camasirima kendilignden gelmis baya bakalim devam etmez belki bi kerelikti
Yesmckmk 67380ipek Yanlış hatırlamıyorsam bi kaç kan ve idrar testiyle birlikte hepsine 80 TL vermiştim canım ben. Tabi muane ücreti ayrı
Yesmckmk 67380ipek inşallah canım hatta ben ilk hareketlerini hissetmeden ultrasonda görmüştüm videosunu çekerken düşün 🥰 sen hiç ekran da denk gelmedin mi