Beetl_16 Hope8 27+5.haftadayım. Benimde çok ilacım yaa decavit, feramat, de-vit ve magnezyum kullanıyorum. Artı bir de guatr ilacım var 🤦🏻♀️
Beetl_16 ensarapo bende de enfeksiyon var ama kullanmıyorum ilaç yeterince var zaten birde o eklenirse yandım yani
Esracim01 Beetl_16 canım enfeksiyon bende de var. Azimle devam ediyorum hafifledi. Elma sirkesi için sabah aç karna. Organik ve içilebilir olsun keskin olmasın ki miden rahatsız olmasın. 1çay kaşığı da halis bal koy. Benimki çok yoğundu. Şimdi 1haftada %50 iyileşti. İlaç içmekten iyidir
Annem1 Hope8 sadece kan şurubu ama içinde D vitamini demir barındırıyor. Önceden damla vardı omega üç kan iğnesi vurunuyordum varsa kullanabilirsin dedi doktor kan şurubu başladı zaten kullanmadım
Annem1 E_BB06 bne ikili test yaptırmadım günü geçmişti dörtlü yaptırdım. Banada vitamin ve demir başlamıştı içemedim istigfar ettim midemden hastanelik oldum çok acı veriyordu. Şurup başladı oyüzden
asiltosumm35 Hope8 ben 15. Haftami bitiriyorum artik doktorum gecen hafta folik asidimin yanina d vitamini de verdi damla seklinde. Ama ben onu kullanamiyorum migdemi cok bulandiriyor 🤦🏻♀️ Folik asitimin icinde de vitamin var🤦🏻♀️
asiyenurg Hope8 bende kullaniyordum kesilmesi gerekiyormus onun allah korusun d vitamini fazla alimda otizm suphesi oluyormus bnm doktorum oyle dedi ve kesti baska doktor vermisti
Pelin43 Aslisah decavit I nasıl içiyorsunuz ya çok büyük tableti ve mide bulantısı yapmıştı bana.. Kullanamadım 🤢
Gulsahtpl12 Hope8 omega başlanınca vitamin bırakılıyormuş bende 1 hafta oldu başlayalı vitamin kullanmıyorum şuan sadece kan hatı(feramat) birde ogema (imom)
61Aysen tokgozss inş cnm hepmiz hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagimiza alalim rabbim hayirlisini nasip etsin