Hope8 Elifdurumm aaa su çok önemlii mutlaka içmelisin hem senin hem bebeğin için kendini zorlama ama yinede içmeye calıs canım benimm bebeğini düşün 😘
Hope8 Miniginannesiiii1111 evet herşeyim düşük o sebebten ama az kullanan ve hüç kullanmayan kişileri kıskanıyorum acıkcası 😂
MomBse qamseee anladım teşekkür ederim aynı durum bende de var yemek yemekten soğudum kabızlık yüzünden zaten
Papatyagelin Yaren- troid ne düzeyde canım bende kullanıyorum yeni başladım yüksek cıktı troidim .nzamandr kullanıyorsun.
Tatlisannedilekk dr_gulsen87 ocean mummyi balık yiyemediğim için kullanıyorum, doktorum ikisini de kullanmam gerektiğini söyledi. 1gün birini 1gün birini içiyorum
irva Hope8 Ben 18 haftalığım şuan magnezyum dışında hiçbir şey kullanmıyorum daha.Değerlerim çok normal vermedi doktorum bir şey.Magnezyumu da başım ve kolum ağrıdığı için verdi o kadar.
Gulcan0187 Hope8 15 haftalık hamileyim ve sadece elanatal diye takviye edici bi ilaç içiyorum içerisinde almam gereken tüm vitaminler var. Başkada bi ilaç yazmadı doktor.