Alyn-hstrk Mislim doktorunuz kilosu az dedi mi acaba ? Benim doktorum mu çok abarttı ki çevremdekiler de normal diyor ama bilemiyorum
Alyn-hstrk Prensesim2018 arkaslarımın da öyle pirinç karpuz tatlıdan uzak dur demiş doktor onun normale döndü ama dikkat etti sizde sıkmayın çanınızı şekere dikkat edin inşallah normale döner. Arkadasım çok karpuz ve pilav tüketiyordu bu arada
Prensesim2018 Alyn-hstrk inslalah cnm ya kontrolum car 15 gun sonra bakalim insllah fazla buyumedi bebek
Alyn-hstrk duygukryvz inşallah benimki de sizinki gibi düzelir 🙏 siz kaç haftalıksınız bebiş kaç kilo ?
EbrarBilgem Alyn-hstrk günde 3 lt içiyorum kuzum karpuzuda hergün bi kaç parça kesin yiyorum fakat kavun sevmiyorum ama hergün karpuz yeterli olucaktır bence ☺️
Asmin_123 Alyn-hstrk herkesin derdi farklı bende 35 haftalik hamileyim benimde bebeğimin kilosu fazla yane 2700 gram olduğu için erkenden suni sancı verip dogurtacaklar hiç birşey anlamadım 4 kiloya ulaşmadan almak istiyorlar hayırlısiyla dogursaydik
Alyn-hstrk Asmin_123 arkadaşım da 33 haftalık bebeği 2500 doktor çok güzel kilosu demiş sizinki normal değil mi bence bu haftada normal gibi ama isterseniz başka doktora da sorun derim