ikizannesi2985 Minik2829 yakalarsın canım boşver kasma kendini. Nasıl olsa doğumdan sonra gidecek hepsi takma kafana☺️
Minik2829 ikizannesi2985 cok dogru diyorsun canim evet.bu bebegi cok istedim.o saglikli olsun yeter🤭🧸🙏
Minik2829 Miniginannesiiii1111 cok tatli bu bebeler ya🙈 sükurler olsun. Gecen hafta ultrasonda kipir kipirdi.insan herseyi unutuyor valla
Aynurr16 Minik2829 ben kilo verme sürecinde olduğumda hamile kaldığım için dikkat ettim bide mide bulantılarından 15 haftalığım daha kilo almadım
Minik2829 Aynurr16 Neguzel🤭 bende 13 haftaligim malesefki kilo aldim.ama burdaki yorumlar morel oldu bana.daha cok dikkat edicem.hem kendim icin hem bebek icin.
Minik2829 Pelin55 🙈 teyzemden biliyorum.gercekten zor.ben yaşamadim.annemde yasamamis bende.onami cektim bilmem🤭😎
Aynurr16 Minik2829 canım kendini kasmaya gerek yok hamilesin canın çeker yersin ama zararlı şeylerin ne sana ne bebğine faydası var mideyi zararlı şeyler le doldurmaktansa sağlıklı şeyler yiyelim bebeğimizede yarasın
Miniginannesiiii1111 Minik2829 sağ salim kucağımiza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻 sorsan hala çok var gibi geliyor bana zaman geçmiyor sanki
Deletedmom424 Tgbab neden üzülüyorsun zaten bebek şu an kapsül kadar. Bende 4 kilo vermiştim tam. Hiç sorun olmaz sağlığına dikkat et yeter 😊
Minik2829 Aynurr16 katiliyorum canim.herzaman icin gecerli şeyler ama bazen yapamiyoruz işte.zararli olan hersey malesefki cok guzel🤭😊
Minik2829 Edsn iyimi kotumu bilemedim.ama biraz dikkat etmek gerekiyor.cokta sıkmamak lazim.arasinı bulursak ne mutlu😀🤭