ikizannesi2985 Minik2829 aynen canım sağol☺️Aynen baya dikkat ediyorum. İkizlerde 17-22 arası kilo alımı normal diyolar ama inşallah o kadar almam tabii🙄🙏
Minik2829 ikizannesi2985 yinede kilo almiyim diye yememezlik yapma cunku sen şuan 3 cansin😊🤭 guzel beslen.
Pelin55 Minik2829 18 haftama kadar sadece iki kilo aldim ama 18. Haftaya kadar.kode.bulantisi yasadim.mafdoldum istah sifirdi suan 33 haftaligim 18 den bu zamana kadar 5 kilo almisim +7 ile devam ediyorum
Berra20 Minik2829 basarrsin canm.bnde basta oyleydm saglik ocagindaki ebenn tavsiyesiyle kndime geldim. Iyiki de toparladim son aylar ipin ucunu alamiyorsun ayda 2 4 kilo arasi aliyorsun😊😉🤱🤰
Star25 Minik2829 öyle oldu valla canım. Hiç bulantım falan da olmadı her şeyi yedim ama almamışım. Doktor da zaten ilk haftalarda pek kilo alınmıyor dedi
Papatyam06 Minik2829 ilk aylarda çok miğde bulantısı yaşadım zayıfladım, sonrada gebelik şekeri çıktı 😕 diyet yapıyorum bu yüzden kilo alımım takip altında dikkat etmem gerek.
Minik2829 Papatyam06 sekerden bende cok korkuyorum canim.cunku bizim ailede seker ırsi.bu hafta tekrar tahlil yaptiricam.duruma göre ilerlenicek artik
ikizannesi2985 Minik2829 yok yok sağlam besleniyorum canım. Sadece bebeklere kilo yapacak faydalı şeyler yiyorum, kendime kilo yapacak şeyler yememeye çalışıyorum😀
Star25 Minik2829 kiminin öyle olabilir canım ama bence biraz dikkat etmelisin. Bu işin bir de vermesi var🙈
Prensesimgeliyor12 Minik2829 canım bende 17 haftaligim 0 kilo aldım 200 gram verdim bende alamıyorum dye sikayetciyim ☺️☺️
ikizannesi2985 Minik2829 yakalarsın canım boşver kasma kendini. Nasıl olsa doğumdan sonra gidecek hepsi takma kafana☺️