Aysehatun BeyzaNurr hamileleğimi öğrendiğim andan itibaren kullanmaya başladım doktorum yazdı 4.haftadan başladım 12yi haftaya kadar kullanıcaksın dedi ben bıraktım yerine başka 2 tane vitamin verdi
Aysehatun BeyzaNurr folik asit 3 ay kullaniliyor yani 12 hafta sonra vitamin veriyor zaten onlardan birini icinde yine folik asit oluyor canim
BeyzaNurr NeslihanPiaAbac çok tşk ederm ederm bnde 6+4 haftalık hamileyim bnde kullanıyorum 1 tabletim kaldı bitince tekrar almam lzaım heralde
Ebrarrrr NeslihanPiaAbac bende içlerinde say😅Cünkü şimdi ye kadar hiç bir vitamin süt peynir yoğurt balık yemedim yiyemem direk çıkarıyorum ve bana senin bebegin aklı olmıycak zeki bir Bebek olmıycak diolar 😔
GulerDoganAslan Hamile kalmadan önce başladım 3 ay hergün kullandım. Şuan multivitamin alıyorum ama içinde folik asitte var ama iki günde bir. Doktorum 3 aydan sonra gerek değil dedi, ama devam ediyorum canım
buse007 GulerDoganAslan canım merhaba banada şuan vitamin yazdı neden iki günde bir kullanıyosun bende aşırı iştah açıcanı düşünüyorum bebeğim için kullanıyorum her gün mecbur sen de bu sebepten mi iki günde bir alıyosun
Aysehatun BeyzaNurr şuan zaten sadece hergün 1 tans folik asit almalısın daha vitamin vermez ki 12.haftadan sonra folik asiti bıraktırıp doktorun vitamin yazar daha erken yani sağlıklı günler
Mervezngn Ben vitaminli kan ilaçlı olan folik asit kullanıyorum doktor üçünü bi arada yazmış bide dvitamini kullanıyorum ve folik asitin önemli olduğunu düşünüyorum
B8use BeyzaNurr 12 haftaya kadr ya da 11 de ne zaman doktora gidersen bırakıyorsun yerine vitamin yaziyor . Gerci benimki vitaminle kalmadi 12 den sonra .demir calsiyum magnezyum vitamin ve balik yagi verdi . Eksiklik felan yoktu doktoruma gelen tum.gebelere aynisi verdigini soyledi . Size zaten doktorunuz bilgi verir
fasulyeninyolculugu Ben 14+2 haftalığım doktor folik asite devam başka birşey kullanmana gerek yok dedi 🤦🏻♀️ Neye göre dedi bilmiyorum ama 12 den sonra vitamine kana falan başlamam gerekmiyor muydu kafam karıştı 😳