Minikjelibonum Kızlar beta hcg den anlayan yorumlayabilir mi. Mayıs 19 da regl olup reglm bitince rahim filmi çekildim ve haziranda regl olmadım. Daha önce dış gebelik ve 5 aylık kaybım var. Sizce iki günde bir kan veriyorum artış nasıl??? 56.2 - 202.2 - 538.4
Mrvaklynr Minikjelibonum değerlerin çok güzel artmış benim de bu şekildeydi inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip eder 😊
Sinemarslannnn Minikjelibonum değerlim çok iyi bu arada seni üzmek istemem ama bebeğini neden kaybettim cnm
Minikjelibonum 4114eb bnde öyle gördümde ilki 56 dan 202 nerdeyse 3 katı sonrSı 202 den 538 buda 2,5 katı ondan kuşkulandım
Minikjelibonum Mrvaklynr inşallah canım valla artk tek isteğim o güzelce ilerlemesi ve zamanında sağlıkla gelmesi hepimizim bebekleri inşallah🙏🏻❤️
Minikjelibonum 4114eb inşallah cnm rahim filmi sonrası hamile kaldım ya birde ondan korkuyorum ilk ay korun demişti ama korunmadım ben polikistik over var diye
Minikjelibonum Sinemarslannnn inşallah öyledir artk güzel şeylerin olmasına çok ihtiyavım var 2 yılım oldukça üzücü geçti. Rahim ağzı yetmezliğinfen kaybettm bir anda rahim açıldı bebeğimi kaybettm doğum başlayıp
Minikjelibonum 4114eb öylr yapıyorum hep Zaten bence rabbim dualarımı kabul etti yoksa hemen hamile hayatta kalamazdm
Minikjelibonum Berfin_kycn amin inşallah rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım okuduklarım çoğu düşük yapmış ya boş gebelik olmuş ya sağlıksızmış korktum bende inşallah böylr devam eder. Teşekkür ederim size🙏🏻❤️
sinber Minikjelibonum hemen hemen benimki gibi artmış şuan 17+2 olduk çok şükür artışın güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Minikjelibonum sinber rahim flmi çekildiğim ay olduğum için biraz da korkum cnm teşekkür ederim darısı başıma ve tüm bekleyen isteyenlerin başına olsun🙏🏻❤️ Sende sağlıkla vaktinde zamanında kavuşun bebişinle🌸🧸
Berfin_kycn Minikjelibonum rica ederm ne demek bende bi kimyasal yaşadm böyle yükselmedi korktm bu sefer de kaç sefer kan verdim böyle güzel yükseldi şuan 36+4 üz🙈🥰
sinber Minikjelibonum amin inşallah darısı başına ama korkma sağlıklı ilerlediğini gösteren değerlere sahipsin şuan zaman zor geçiyor senin için ama mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış stresin salgıladığı hormonlar da kötü etkiler unutma
Misssimsek Minikjelibonum gayet güzel artmış canım tebrik ederim . Hayırlısıyla kucağına da al insallah
Minikjelibonum sinber doğru söylüyorsun cnm ama iki tane kaybım olunca korkuyorum okudumda hsg sınrası çoğu düşük olmuş