Busrajj Demet_38 sizden bi 4 gün fazla zamanımız var bende çok bunaldim gelip giden ama bir sonucu olmayan ağrılar.🥺 istediğim gibi yiyip içemiyorum.
tugce67-67 Demet_38 38+3 üm valla bıktık doğmuyorlarr😂😂aşağıya iteceğine inadına yukarı yukarı itiyor bu kendini😂eşim diyor çıkış yolunu bulamıyor galiba bu😂
Busimss Demet_38 nefes almayı geçtim ama aşırı sabırsızım artık bende doğurmak istiyorum bir an önce 38+1
Demet_38 Busrajj aynen yatıp kalkamıyorum oturamıyorum doktoruma diyorum sezeryan oluyum istemiyor normal olsun diyor iki normal Doğumum oldu
tugce67-67 Demet_38 bende ya sınavlarım var resmen oturup çalışamıyorum kendini yukarıya kadar itiyor,sandaliyeye otursam bu defa ayaklar şişip karıncalanıyor🙄sürekli yatsam yatacağım sıcaktan su gibi gövdem artık doğsalar😂
MerveK1r Demet_38 ben hiç düşünmedim nasıl dogurcam diye eninde sonunda dogacak bu bebelerde işte dogaclama bakalım Allah ne gosteriyor 😊 ben normal istiyorum inşallah normal olur hayırlısıyla
Helinn123 Busrajj benimde daha dönmedi ne doğum kanalına indi nede başı aşağıda doktor dediki 39 haftaya kadar inmezse sezeryan tarihi veririz
Busrajj Demet_38 doğum yaptım gece sezeryanla sancim çok cıktı bebekde ters olunca mecbur sezeryan olduk. Kendime geldim ama henüz kalkamadim