Wonderanne Annesi34 sende sağol bu zor günlerde Allah yardımcımız olsun yapacak bir şey yok bizim de doğuma az var zaman geçmiyor hamilelik iyice zorlaştı Allah hayretsin sonumuzu
Miray_38 Annesi34 hii canım benim Allah yardımcın olsun o 1 kere oldu bana feleğimi şaşırdım ne yiyip ne içiyorsun dikkat et sıcaklar bunaltıyor bi de üstüne sarımsaklı vs. Yersen extra çarpıyor sanırım çatlıycak gibi his olabiliyor
Miray_38 Annesi34 midem boşken daha rahatım bişeyler yiyince sıcakların etkisiyle daha fazla rahatsızlık verebiliyor ama benim o gün baya sürmüştü kendimi soğuk soğuk balkona attım uzandım vs. 3 4 saat sonra normale dönmemeye başladım sanırsam
Hilal1111111 Canlarim nazar da deger kendinize surekli okuyun ufleyin eger nazar varsa cok esnersiniz okurken bende de oluyo okuyunca geciyo biz hamişlere cok nazar degiyo birde hormonlardan da olabiliyo ama en cok nazar degince bu tur sikintilar oluyo
Annesi34 Hilal1111111 evet haklısınız onu diyende çok oldu okuyorum ama bazen okumama bile engel oluyo bu durum çok zorluyo beni 😕
3MelekAnnesiiii Annesi34 “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim” oku durmadan veya salavat getir. Su an bendede var 30 haftaligim ve arada bana da geliolar hemde oyle boyle degil. Oyle bi an oldugunda Allah’a siginiorum ve hemen icimdeki kotu his daralma gecio☝️☝️☝️ tavsiye ederim😉
sdadcr Annesi34 ben hamileliğimin başından beri öyleydim şimdi son ayım toparladım artık çok şükür her şeyden bıkmıştım kimseyi görmek istemiyodum ama istiyodum da değişik ruh halleri bol bol yasin okuyun dualar okuyun ferahlık gelir inşallah içinize🤲🏼
Mihrimah41 Annesi34 oluyor canm öyle maalesef. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çek Allah içine ferahlık verir 🧡