Nihanozturk Eebbrruu gece 2de belimin agrısıyla uyandım🤦🏻♀️ Vakit azaldıkca daha bi tetikte yatar oldum zaten bide her agrıyı hissediyorum artık
26bebek26anne Benimde bugun belim cok agriyor .akintimda fazlalasri .32 +5 gunluk olduk .ilk bebek olunca insan bilemiyor hic biseyi .belim kasiklarim ve sanki cati kemiklerim agriyor hayirlisi
Nihanozturk Eebbrruu 32+1 ya normalde temizlik yapınca fln arada hafif agrı oluyodu belimde ama ilk defa gece uykudan uyandım kalktım dolastım tuvalete fln gittim bi yarım saat sonra gecti uyumusum
Eebbrruu Nihanozturk ayakta çok durunca da oluyor ağrı. Hem korku hem ağrı ikisini bir yaşıyorum valla 😑
Nihanozturk Eebbrruu evet ya valla hep tetikteyim ilk olunca insan korku merak stres hepsini birarada yasıyo rabbim zamanında sagsalim gelmeyi nasip etsin bebişlerimize inşallah cnm🙏🏻
Gulbahar Bende 33+5 ama popumun ustu yani böbreklerin altı çok agriyo birde akıntıyla karışık kırmızı kan geliyor doktorum aşırı enfeksiyon dam olduğunu söyledi ama çok korkuyorim erken doğumdan
Eebbrruu Gulbahar Allhm bütün hmilelere gününde doğum ypmyi nasip etsin içinde bana da. Güzel bsy ama stresi de çok oluyor 😑😑😑😞