SeHer1909 120 TL arkadaşımın hediyesi oldu çok makbule geçti çok beğeniyordjmium Kendime kalsa daha ucuz bakardım sanırım 🙈
minikmevaninannesi tugbats kırtasiyeden aldım renkli karton. Baska renklerde var. Yapıştırıcı ile yapıştırdım. :)
minikmevaninannesi Boncukk-5 aynen canım kırtasiyeden aldım renkli karton diye geciyor yapıştırıcı ile yapıştırdım 😇
Melisaasilem İns BebekK instagramda mercannatolyee var oraya baksana çok uygun nakışlar var herkesten farklı olur ben ordan yaptırdım
GulcanYvz Mrft canım ipleri makrome iplerini tuafiyeden aldım 2 ip 20 tl isimli kasnak yazısınıda instagramda bi sayfadan aldım 20 tl di kapıda ödemeyle 30 TL’ye geldi toplam 50 tl vermiş oldum kasnağın olduğu hesap trendahşapatölye bi bak istersen canım
TugceHakan06 Boncukk-5 uygulamadan girdigim icin link atamiyorum ama google a elizi hediyelik n11 yaz cikar cnm
gulumse0611 elfyldrm bnde aynısını yaptım malzemelerini alıp çok pahalı demişler bn kapı süsü artı takı yastığı toplam malzemesine 120 verdm
elfyldrm gulumse0611 bende el becerisi hiç olmadığı için mecburen yaptırmak zorunda kalıyorum 🙈 takı yastığınada ek 70 TL istiyorlar 😅
gulumse0611 elfyldrm çok pahslıymış gerçekten 35 lira yastık malzemeleri tuttu benim hatta kumaştan iki tane yastık çıkar kapı süsünü epey tamamladım yastık sonra yapıcam onu kendiniz yapın daha basit 🤗🤗😍
Liva90 BebekK canım ben 100 tl ye yaptırdım instagramdan sunumdunyam93 sayfasından dmden yazınca dönüyorlar