GulcanYvz 1 - 283B96E4-7035-42EF-B749-100584D90BCF.jpeg image/jpeg(1.56MB) 2 - D19B9B07-75C6-4062-A88A-47FDA869582E.jpeg image/jpeg(0.12MB) Kızlar bende şuan kapı süsü yapıyorum bu tarz yapıcam inş 😍
sde2206 Bende kendim yapmaya niyetlendim ama malzemecide hiç istediğim bir malzeme yoktu o yüzden instagramdan sipariş verdim bugün @partikutum sayfası çok güzel tasarımları var tavsiye ederim
Merve_nuri İnstagram şeker_shopa yaptırıyorum tecrübeli ve kaliteli bir ekip gübi henüz gelmedi çok beğendim görsel olarak fiyatta gayet uygun diğer basit şeylere göre
BebekK Merve_nuri bende çok beğendim canım sordum fiyat bakalım ne dicekler siz ne kadar ödediniz ? 😊
minikmevaninannesi Boncukk-5 çok teşekkür ederim canımm aminn. https://imgyukle.com/i/C4OmBG Tamamladım çok şükür buda son hali.😍
Boncukk-5 minikmevaninannesi çok hoş olmuş canım benim maşallah 🧿 o arka fonu kırtasiyeden mi aldın canım ne diye alınıyor o kağıtlar 🤗
minikmevaninannesi Boncukk-5 aynen canım kırtasiyeden aldım renkli karton diye geciyor yapıştırıcı ile yapıştırdım 😇
Busragozer Nese_krc benim azıcık elimden geliyor kendi malzemecim var 60cm ve isim harfler dahil maliyeti sadece 42.5 TL boyaması be yapıştırmaso size kalıyor :) 230 TL çokmuş
BebekK Ballilokmatatlisikizim bu da harika gerçekten tarzıma da uyuyor aslında ama bilemedim 🧐 biraz düşünücem çok teşekkür ederimm 🙏🏻😇
minikmevaninannesi tugbats kırtasiyeden aldım renkli karton. Baska renklerde var. Yapıştırıcı ile yapıştırdım. :)
BebekK meltemustafa bence harika olmuş annesinden bebeğine muhteşem bi hediye 🥰 eline emeğine sağlık sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah 🥰😊