HnY Spinal anestezi ile doguma girerken foto falan çekimi oluyor ya az biraz makyaj yapabiliyor muyuz acaba. Oje sürülmedigini biliyorum ama makyajda hafif ve kalıcı olursa sorun olurmu bulaşmayan ruj mesela..
Myssr HnY korona sürecinde cekim olmuyo diye biliyorum bu konuda konuştunuz mu sonra hayal kırıklığı olmasın
Gizem_27 Bende sezeryan olacağım ve hafif bi makyaj yapıp gitmeyi düşünüyorum bişey olmaz bence 🤷🏼♀️🐣
Deletedmom414 Canvecansu ben rimel sürmüştüm ağlayarak girdim bir girişim vardi birde çıkışım çıkışımı hiç sormayın 😂😂😂😂😂😂🤭😛
HnY Canvecansu hahahahahaha ağlama canim ya mutlu olalım. Gerci mutluluktan ağlarsın ama 😁😁😊😊 beni bir de korku saldı ki…
Deletedmom414 Eemmyy ahahaha adogumdan çıktıktan sonra kendime gelince saatler sonra suratıp simsiyahti silmişler ama ki rimel de su bazlı olunca çıkmamış 😂😂🤭
Deletedmom414 HnY oliyor olmaz mi korku hersey aklima hersey geliyor o an ameliyat sonucta esime cok bagliyim ben onu arkadamda birakip gidince salya sümük ağlıyorum sakinlestirene adk olsun bana o an anestezi susturuyor