yigitalpinannesi40 Şimdi geldim bimden battaniye ile çanta aldım sadece iki tane vardı ikisinden de iyi yetiştim 😁
Gull77 Edizinannesii evet çok güzeller kuzum bende canta yı beğenmedim istediğim başka netten onu getirtmeyi düşünüyorum
yigitalpinannesi40 Gull77 Evet ama çantanın fermuarı kırık çıktı 😩paketi açınca fark ettim gidip değiştiremem aldığım renkten başka yoktu çünkü artık fermuar ayarlıycam bir tane
sinemkumandanveren EylulEsen bende aldım ondan da kendi annemlerde kaldı açıp kırmadım doğru düzgün bile bakamadım nasıl siz açtınız mı büyüklüğü falan Doğumdan itibaren ne kadar süre yatabilir içinde sizce
EylulEsen sinemkumandanveren demirleri ayrıydı eşimi bekliycektim gelince taksın diye sabredemedim kendim taktım baya büyük yani max.9 kg taşır dediğine göre 6-7 ay kullanır sanırım 🤗 ben begendim sadece rengi çok abartılı tek renk yada sade olsa daha güzel olurdu😅❤️
Deletedmom337 Ttugbatrn gecen balikli model geldiginde ben almistim filesi yok canm ben ebebekten soyledim taktim tam oldu bilgin olsun
Gul2328 Deletedmom337 file de boyut nasıl anlaşılıor bende balıklı modelden almıştım filesi yoktu küvetin üzerinde jumbo yazıor fileyi nasıl seçtiniz ☺️
sinemkumandanveren EylulEsen evet ya biraz fazla desenli üstüne battaniye örtüp deseni azaltacagım😀doğumum allah nasip ederse Kasım’a denk gelecek kışında Yanımda olması için istedim bende zaten kışı geçirsek yeter banada
Merve1192 Ben de ikili zıbın ve ilk100kelime kartlarını aldım🙈 anakucagi ve banyo seti vardı ama eşim alırız acele etme falan dedi biraz maddi olarak sıkışık galiba o yüzden onları erteledik😊
yigitalpinannesi40 Gull77 Aynen bide hep beni bulur zaten böyle şeyler neyi heveslenip alsam illa sorun çıkar her zaman 😩