Serife117 Trendyoldan aldim hem desteksiz hem destekli cok kullanisli ugrasmiyosun emzirme atletide aldim kullandim oneririm oda buyuk rahatlik ancak ben atlet sevmedigim icin kullanmayi tercih etmedim emzirme sutyeni rahat ediyosunuz
superm0m elfyldrm ay pentide sordum 80 dediler ve eminim iki gün sonra dağılır her yeriii e bebek harika ve çok çok uygun
Sueda29 El_Ebruli bnce cok gereksz saçma bişey bn doğum yaptm hiç kullanmdm denemek içn almştm parana yazık etme derim
Mthnry superm0m bende 2 tane aldım aynısını gerçekten çok rahat ve fiyatı çok uygun. Ayrı yeten tozlu giyimden yarım atletlerden aldım sporcu atleti olur ya oda penye 15 TL çok rahat hepside 😍
Fatmanurkor94 Kullanıslı degıl sungersız oldugu ıcın bebk de emınce gogus ucun belli oluyor bana gore gereksız
Mthnry superm0m iyi yaptın valla bende kullanmak istedim ama 2 tane aldığım için kıyamadım doğumdan sonra kullanayım dedim😊
EsraUmt El_Ebruli hepsiburada.com dan nbb nin pamuklu ürünleri var desteksiz südyen aldım çok da memnunum gece gündüz takıyorum ki ben gece veya evde normalde südyen takmam.ve hamile kilotları da var
Serife_42 superm0m bende almştm desteksiz ama içinde gögüs pedi var cok rahat şimdide kullanıyorum emzrrkende rahat olcagını düşünüyorum emzirme sütyeni almadım cıtcıtlı body şeklinde aldm sırtım açılmasın die