Suleyigit Esrazeynepsare yaaa nasıl dikissiz oldu ikinman güzeldi ozaman oyüzden dikissiz oldu Güle güle büyüt bebeğini kuzummmm
Esrazeynepsare Suleyigit bilmiyorum canım ebeler çok iyi ıkındıpımk söyledi İlk bebeğimde de 3 dikişim vardı dışta
Suleyigit Esrazeynepsare tarif et nasıl ikindigini 😂 ilk doğumum olcak 38 haftaligim çok korkuyom dikisim çok olur diye 😳
Cnsbll Esrazeynepsare gözünüzaydın.Allah analı babalı büyütsün inş.ilk dogumuzda dikişiniz var mıydı.kesi ya da yırtık.
Miray_38 Esrazeynepsare gözün aydın hayırlı evlatların olsun canım inşaAllah bizlerde doğurdum atlattık diyebiliriz
Cnsbll Esrazeynepsare anladım canım.ben de ikinci dogumumu yapıcam da inş dikişsiz olmasını çok istıyorum
Elisss4016 Esrazeynepsare resmen duygulandım yazınız karşısında🌸 Rabbim analı babalı ,sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin 🌸♥️
Hilalsenem Esrazeynepsare peki dogum basladıgi zaman acilma olup olmadigıni cati muanesi yaptigi gibimi yapiyor
Yasemin74 Esrazeynepsare banada bugün doktorum karın bölgesinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi siz gibi ufak bebek olur dedi bende çok korkuyorum 😕
Esrazeynepsare Yasemin74 bizim 3 haftaydı canım gerilik. Hiç merak etme bişey olmuyor. Bol bol muz ve süt iç
Zeynepnusretcakir rojdaa_5634 bende 40+4üm ne sancı ne açılma yok, normal doğum istiyorum ama pazartesiye kadar gelmezse suni sancı vericekler, sizin doktorunuz ne düşünüyor?
rojdaa_5634 Zeynepnusretcakir ben devlet hastanesi gidiyorum en son iki hafta önce gittim bana sancım olduğunda gel dedi ama sancı yok ben de pazartesiye kadar doğmazsa gideceğim inşallah bakalım ne diyecek
Hhhh Esrazeynepsare Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüt insallah Vatana millete Hayırlı evlat olsun Devtlettemi yaptın doğumunu
Beyzoli Esrazeynepsare gözün Aydın canım öncelikle devlette mi özelde mi yaptın doğumunu refakatçi falan alıyolarmı yada ziyaretçi bide hastane çantasına mutlaka koyun diyeceğin bişey varmı
tlnislek Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bişeye takıldım bebeğiniz doğum esnasında mı aşağı döndü.