Merve1656 Merhaba Arkadaşlar, 2 gün sonra ilk tetenoz aşımı olucam o kadar olumsuz şeyler duydum ki insan istemeden de olsa bi tırsıyor😬 vurulurken çok acıyormus , sonradan çok ağrı oluyormuş vs. Şeyler 😒🙄
Misssimsek Merve1656 hiç korkma canım. Iki.dozuda yaptırdım. Yapılırken de hiç hissetmedim. Sonrasindada hiçbir ağrı sancı şişlik ateş hiçbirşey yaşamadım.
Betim Merve1656 korkmana gerek yok bebeğin için yapıyorsun ☺️☺️Vurulurken ağrı falan yok ama ben de şöyle etkisi olmuştu ertesi gün kolumu kaldıramıyordum 3 gün sürdü bu sonra kendiliğinden geçti.. ikinci dozda da ilk gün ; ilk dozdaki 3. Gün ağrısı gibiydi sonra geçti 🥰şu an içim çok rahat iyiki yaptırdım diyorum. Ama hiç ağrısı olmayanlar da olmultu okuyordum burada bünyeye göre değişiyor ama korkulacak kadar değil 😋
Tugbaali Merve1656 merhaba, kişiye göre değişiyor.. vurulurken hiç acımadı ama 4 5 saat sonra buz koymama ragmen ödem yaptı ve gunlerce kolumu kullanamadım çok fazla şişti üzerine yatamadım bile
Selinanne Merve1656 sadece iki gün sanki spor yapmış da kolunuzda kas tutulması olmuş gibi bir his oluyo. Sonra hiç bişey kalmıyor geçen hafta yaptırdım korkmayın hiç ☺️
Merve1656 Misssimsek insanlar o kadar abartarak anlatıyor ki insanın yoktan yere gözünü korkutuyolar🙄 teşekkür ederim bu arada içim rahatladı 🌺😊
Seherr Alt tarafı iğne ne kadar acıtabilir ki ?? Biraz yanma oluyo geçiyo sonrasındada kolunuzda iş falan yaparken ağırlık hissi oluyo bir kaç gün ağır iş yapmazsanız geçer gider 🌸🌸
MyLittleHeart Merve1656 ben bugün vurdurdum canım vurulduğunu bile anlamadım sadece kolumda ağrı var birazcık o kadar çok etkilicek biseyi yok
Misssimsek Merve1656 hemsire bana 2 gun su sürme dedi. Birde hangi kolunu az kullaniyorsan ona yaptir. Sen insanlarin lafına bakma. Herkesin de bünyesi farklı tabi.
Merve1656 Betim ilk hamileliğim daha önce hiç yaşamadım için acısını bilmiyrm insanlar da öyle abartinca korkuyor insan🙈 teşekkür ederim yorumunuz için 🌺☺️
Betim Merve1656 rica ederim benim de ilk gebeliğim ben de korkmuştum etkileniyorum ben fazlasıyla okuduklarımdan ☺️☺️Bi de tecrübe etmediğimiz için kaygımız artıyor
miskiamber Merve1656 geçen hafta yaptırdım ve hiç hissetmedim sadece sonrasında biraz ağrı oluyor üstüne yatınca falan. İnsanlar abartmayı seviyor bu aşıyı abartanlar doğumu nasıl yapıyorlar veya yapacaklar merak ediyorum. Korkmana gerek yok.
Merve1656 miskiamber öyle anlattılar ki dediğiniz gibi doğumu anlatın desem nasıl anlatırlardı artık merak konusu
cutemom95 Merve1656 ya ben 2 gün önce ilk dozu oldum. Aşı yapılırken hiç acımadı sonrasında da hiç ağrı yanma vs olmadı. Ama aşıdan beri bebegimin hareketleri çok az. Alakası var mı bilmiyorum ama öncesinde çok aktifti bebeğim. 28+3 üm
Merve1656 cutemom95 bebeği kötü etkileyecek bişey olsa böyle bı iğneyi vurmazlar bence iğneyle alakası yoktur sıkmayn boşunuza canınızı ☺️
Naz-Ylmz Bugün yaptırdım bende sizin gibi korkuyordum baya ama yaptırınca bumuydu dedim 😊 korkulacak birşey değil hissetmiyorsun bile. Şuan kolumda sadece ağırlık var gibi biraz başka bişey yok 😇
Mrv8-9-18 Merve1656 Normalde de aşı, iğne ve kan alınmasından korkan ve hemen fenalaşan biriyim 🙈 Amaa pazartesi ikinci dozu vuruldum ve inan bana hiç bişey yok normal bi aşı korkmama rağmen derin nefes al demesiyle bitiyor sonrası kişiden kişiye değişiyor ama inan bana en kötüsü bile çok basit 🙂
cutemom95 Merve1656 bebeği kötü etkilemek anlamında değil ama bebegimin hareketleri azalınca hemşirenin ‘bebek hareketlerini hissedince gel’ demesini hatırladım. Tabi ben 29. Haftaya kadar geciktirdim ama ccaba azalacağı için mi hissedince gel demişti. Yanı bir bağlantısı olması mantıklı geliyor bana.