Melektrlmz_27 İyi akşamlar kızlar 13+4günlük hamileyim ve hiç karnım felan çıkmadı internette görüyorum azda olsa karnı çıkanlar var çok kafama takıyorum normal mi bebekte mi bir sıkıntı var acaba küçükmüdür ki 🤷♂️
Sezensu Melektrlmz_27 Canım ben 22+4 oldum hala belirgin değil. 18 e kadar falan hiç yoktu. Herkesin yapısı farklı
SnFk Melektrlmz_27 ay beni görenler yarım dünya olacan son ay diyolar moralim bozuluyo. Bırak çıkmasın. İç karnın geniş demek ki.
fosforlukalem Melektrlmz_27 o haftada göbeği olanların çoğu gaz zaten. Bir de iç karnınızla ilgili. İç karnınız genişse az çıkıyor göbeğiniz. İç karnınız darsa çok çıkıyor gibi
AyaYlmazYldrm Melektrlmz_27 neyi skınti etceginizi sasirdiniz daha yolun basindaisniz cikacak merk etmeyin
Nur38 Sıkıntı etme canım ben 22 haftamdayim daha benim bile göbeğim yok sağlıklı olsunda gerisi önemli değil 🤲🏻
HtcGB Daha çok yeni ondandır.😊Benim belirgin bir göbeğim 18. haftada çıktı. Karın yapısına göre değişir. Gönlünü ferah tut. 🌱
lizge Melektrlmz_27 26 haftalık olucak bıkaç gün sonra ve hala karnım yok 6 ay bıttı ortada bişey yok 😂
Ayten179 Melektrlmz_27 29 haftalık oldum çok az çıktı bazılarına bakıyorum kocaman olmuş doktor sıkıntı yok dediği sürece takma kafana insanın yapısından kaynaklı
Doga12345 Melektrlmz_27 kız bu da dert edilecek bir şey mi benim ki 7 buçuk aylık hala göbeği hamile gibi değil sanki biraz kilo almışım gibi hamile olduğum belli olmuyor böyle küçük şeyleri kafana takma 😂
Berfin_kycn Melektrlmz_27 kız çok erken çıkmaz tabi benim 6. aydan sonra çıktı şimdi bile 9. aydayız karnım 6-7 aylık gibi
MommyyToBe Melektrlmz_27 canım ben 32.haftadayım görenler 2-3 aylık gibi görünüyor karnın diyorlar hele bol giydiğimde hamile olduğum belli bile değil😊oğlumun kilosu da gayet iyi çok şükür. sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil🤗
fatosd84 Melektrlmz_27 bende sizinle aynı hamileyiz bende kiloluyum ondan çıkıyor yoksa sadece ufacık göbeğim var orda bebeğim zayıf olsam bi tek o olucak yani korkmayın herşey yolunda oluyor çok şükür
Dudu2019 27 haftalığım sanki 9 aylk doğuma gideceğim 🤣🤣 merak etme canm bünye meselesi bence çıkar daha tekmeler felan atıcak kötü seyler düşünme sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Aysenes Melektrlmz_27 daha dur canm yolun basi o haftalarda cok nasir cikanlar veya 2. Gebeligi olanlarda cikiyor ben suan 29. Haftadayim hala görunurde bisey yok 7 aylik hamile oldugma kimse inanmiyor birde bebegin buyuklu karninin buyukluguyle bir alakasi yok 😌
Nisanurt Melektrlmz_27 31 haftalık hamileyim daha benim karnım çok belirgin değil sizinki için çok çok erken😁
DilanDag Melektrlmz_27 20ci haftadan sonra çıktı canım benimde iç karın geniş oldumu son aylara doğru belli olur
Betim Melektrlmz_27 25 haftadan sonra belli olmaya başladı karnım bol giyince belli değildi şimdi 34 deyim kocaman oldu😂