0Cerenk Burcu3506 canım ben nisan ayında adetime 5 gün kala kız arkadaşlarımın ısrarıyla evde test yaptım, ikinci çizgiyi gördüm, o gece hastaneye gittiğimde de değerim 39 çıkmıştı, şimdi 12+5 im🙏🏻💜
Nehirimmm06 Burcu3506 kızlar hep pozitif gibi dedi burda paylaştım ama tekrarlamaya cesaretim yok korkuyorum biraz
tusey34 Ben adetime 5 gün kala hamile olduğumu evde yaptığım erken testle öğrendim Siz de yapın bence Bilirim o heyecanı Beklemek ne zordur
Gulay_agayeva Deletedmom316 yox mende onsuzda onceden hecne olmur axinti var bide bel agrisi basqa heçnə
Gulay_agayeva Deletedmom316 sabahın xeyr baci etdim test cox zeyif dusdu hekime dedim dedi analiz ver mende dedim sabahi gözləyim sabah yene atim test tundlewse eyer gedib analiz vererem cox agri var belimde ayaqima vurur agrisi bide sende bagisla sinəmin ucları sisib sinemden krem rengde su kimi birşey geldi sixdim sismisdi deye anlamadim`
Gulay_agayeva Deletedmom316 cox zeyifdiye canim ceksem dusmeyecem sabah atacam gorum nece dusecek tundlewse ataram
Rehile Salam Qızlar Benmde Adetime 2 gün var test eledim Ve 2 deqiqede İkinci xett cıxdı bunan 2 ay evel Kimyasal gecirmişem İnşAllah Bu qalıcı Olar
Deletedmom316 Rehile ay baci mende keçen ay kimyasal kecirmişdim 2 ci xett coxibsa hamilesendir ancaq 1 testle qalma sabah yene test et seher ilk idrarla gor yene cixacaqmi ? Belirtilerin var ? Ne kimi belirtin var krem kimi axintin var ? Sinen agriyirmi ? Mende hal hazirda ele seyler var gozluyurem aybasimi
Gulay_agayeva Deletedmom316 he 5 gun qalib sebrim yoxdu canim gozleye bilmirem onsuz testim bitib rayondayam ala bilmirem deyesen ele gozlemeli olacam