Cansucasalin MinnakLiva oy maşallah benım postuma da bakarmısınız acaba kıza benziyor mu 🥰 saglıkla gelsin inşAllah☺️🙏🏻💕
Cansucasalin Hope8 18. Hafta kesindir canım daha yanılma olmaz zaten saglıkla kucağına al inşAllah umarım bende de yanılma olmaz 💕😍
Cansucasalin Merve-c bende 14 ve 15. Haftalarda farklı ıkı doktor kız dedi yine de korkuyor insan ❤️☺️🥰
Papatyali Cansucasalin 11+5te kesin kız dedi 16da yine kız denildi kızım 19 aylık şu an şimdi de 13+4te kesin erkek dedi yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek 🌹
Cansucasalin Papatyali oyyy ya maşallah yerim ama o küçük parmaklarını ben..😇🤍🙏🏻 Rabbım saglıkla büyütmeyi nasip etsin 😇 cinsiyetini net ogrenınce mutlaka yaz💞🤰🏼
Sevgigursoy Cansucasalin evet bende öyle duymuştum kendimi hep erken doğuma hazırladım şuan çok zor geliyor 😂🔫
Cansucasalin Sevgigursoy 40. Haftalar da eminim ki zor olur sizin için 🤦🏼♀️☺️ Olsun ama bir o kadar da güzel ,keyfini çıkar canım bir bakmışsın yarın gelmiş minik prenses🤍🧿💞
SMeyra1911 Cansucasalin evet 😍 teşekkür ederiz☺️🌸 ikili testte doktor söylemişti tahmin ediyorum diye eğer yeni hamileysen ikilide mutlaka sor benden sonra çok arkadaşım sordu doktorlar sorunca bi tahmin verebiliyor genelde tecrübe oldu bana da ☺️