Cansucasalin Nur1903 Allah razı olsun çok teşekkür ederim içimi rahatlattıgınız için ☺️👼🏼 Rabbım bebişlerimizi kucagımıza sağlık ile almayı nasip etsin inşAllah❤️👼🏼🙏🏻💕haberini bekliyorum..💞
Cansucasalin Hope8 18. Hafta kesindir canım daha yanılma olmaz zaten saglıkla kucağına al inşAllah umarım bende de yanılma olmaz 💕😍
Akg Cansucasalin 24 haftalığım değişim olmadı. Kız dedi hep. Erken bakılınca yanılma oluyor. 15 den sonra genelde kesin oluyor
Cansucasalin Siem24 yanılma postlarından dolayı bebişimden de emin olamıyorum kız mı erkek mi ama sizin kesindir , içiniz ferah olsun 👼🏼🥰🥰🥰🙏🏻
Cansucasalin Anisalenasmom olsun saglıkla gelsin miniklerimiz er yada geç öğreniyoruz sonuç olarak 😍🧿
Cansucasalin Sevgigursoy erkek de yanılma olurmuş ama kız da pek olmazmış inşAllah öyledir 💕☺️ Kız bebekler erken gelir derler ama maşallah saglıkla gelsin inşAllah😍💞🧿
Sevgigursoy Cansucasalin evet bende öyle duymuştum kendimi hep erken doğuma hazırladım şuan çok zor geliyor 😂🔫
Cansucasalin Merve-c bende 14 ve 15. Haftalarda farklı ıkı doktor kız dedi yine de korkuyor insan ❤️☺️🥰
Cansucasalin Aybarss ay inşAllah bende de yanılma olmaz canım teşekkür ederim 💕😍 bende son kez gidip emin olacağım inşAllah☺️🧿