Prensesimgeliyor12 DBaybars haklısın canım bırakmaya çalışıyorum ama iste olmadı henüz inşallah başarırım 😒
Esmasultam Stresten içiyorum okadar saçmasapan insanlar varki stressiz yaşamak imkansız.Sigara rahatlatoyor bşraz ama çok pişman oluyorum
bebegim_28 Prensesimgeliyor12 kızlar yapmayın bebişinize arkadaşım bi paket içerdi hamileyken doktoru demiş ki sen bebeğini kısa ömürlü bol hastalıklı yapmak istiyorsan içebilirsin demiş Kı bıraktı ama günde 1 tane içti 1 paket içerdi normalde 1 tane içti sonra 2 güne 1 tane içmeye başladı
Ecenaz345 DBaybars Ayni bn ya gerçekten tiksinirdm 33 hftalgm ve cnm istyo hni içmeyi zor ttyrm kndmi
Vikto 6+5 te tamamen bıraktım bende o zamandan beri hiç içmedim arada diyorum içsem sonra diyorum az kaldı ama gün sayıyorum yeniden içmek için
Malatya444 Prensesimgeliyor12 malesef bende kullanıyorum. Dr bırakamadığım için extra balık yagi kullanmamı önerdi regula-3 diye bir balik yagi günde iki tane atıyorum. Çok istedim bırakmayı ama başaramadım ve vicdan yapıyorum
Malatya444 Prensesimgeliyor12 akışına bırakmak lazım çünkü insan psikolojisi bu ne kadar kendini sıkarsan yapmamak için o kadar icesi geliyor insanın. Yoğurt yiyip bol süt tuketicez inşallah bırakırız ben çok dua ettim tiksineyim diye olmadı
AysunFatih Prensesimgeliyor12 Ben ilk aylarda çok tiksindim ve doğumum yaklaştı hala tiksiniyorum nasıl içmişim diye arada aklıma geliyor yalan değil ama koronadan korktuğum için tekrar bulaşmak istemedim 🙈
bebegim_28 Kuzeyimmm inşallah başarırsınız ya biliyorum içmeyen için içme demek kolay ben kullanmıyorum o yüzden bilemem😐
Duygunecla Kuzeyimmm al benden de o kadar eşimin de doktorunda haberi yok. 28 haftalik olduk. Ne yaptımda bırakamadım. Ilk bebeğimde de içmiştim. Ne kotu aliskanlik bu ya …