Turquaz1 BusrAbus35 evet canım bat tarihi geçsin insallah zaten gününde olurum pazartesi mutlaka kan vermeye giderim olmazsam😇🙏
Turquaz1 Zekzek ay valla umut olduğuna canım nette okuduklarıma üzüldüm hep negatif sonuçlanmış ama insallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻
Turquaz1 rabiass ay insallah canım insallah çok istiyoruz 🤲🏻 Belirtiler nelerdi doluluk hissi var kasiklarimda ve zaten bat yakın olduğundan göğüste hassasiyet mevcut
Mervehty Turquaz1 hepsi normal canım bana doktor da öyle demişti ayni adet olacak mis gibi belirtim olmuştu ben
rabiass Turquaz1 valla bnde hiç bı belirti yoktu annem rüyasında kızım olduğunu hamile olduğumu görmüş ille test al yap dedi bn çıkmaz anne biz calismadik bu ay dedim ısrar etmesiyle yaptım bnde şok oldum görünce 😍 her ay belirti arardım bnde senin gibi ama bazen belirti olmuyo 🥰
Mervehty Turquaz1 evet ikici çizgi görünüyor. Bende adetime iki gün kala erken gebelik testi yapmıştım var çıktı 8 haftalık hamileyim çok şükür. Sizde doktora gidin geciktirmeden bide erken gebelik testi yaparsanız daha net çıkar
Turquaz1 Deletedmom316 gerçekten mi canım ilk baş pembe çizgiydi tabi haliyle rengi değişti var mi yok mu arada kaldım
Turquaz1 Ay valla benimde hiç adet belirtim olmaz normalde olacağım gün agrir kasiklarim ama suan batma var göğüs hassasiyeti var onun dışında belirtim yok 😇 valla yarın erken gebelik testi mi alsam diye düşünmüyor değilim
Deletedmom316 Turquaz1 eveeeet 😍 evet eveeetVAllahi benki daha silikti 2 gun sonra biraz daha koyu 2 gun sonra daha koyu adetim gecti boyle doktora gitdim hic kan bile vermemisdim adetimden 10 gun sonra gitdim drwk keseyi gorduk
Deletedmom316 Turquaz1 ama durumu yoktu o zamanlar diye 10 gun sonra gitmek zorunda kaldik yani sen çabuk gidersin
Turquaz1 Deletedmom316 ay masallah yarın erken gebelik testi alacağım insallah hayırlı haberler veririm bende 😇🤲🏻
Yusufcuk6 Ben 2 gün kala yaptım ve aynısı çıktı şuan 9 aylık hamileyim 😊😊ınş sende hamilesindir allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ınş 🙏
Turquaz1 Yusufcuk6 amin canım olursa ikinci bebeğim olacak insallah Allah herkese tattırsın anneliği 🤲🏻💙