Turquaz1 Arkadaşlar testi böyle çıkıp hamile olan var mi ? Sizce durum nedir ? 1 - 43531F54-D94F-4D05-BEC3-C1D7D51F7758.jpeg image/jpeg(2.9MB)
Cerenn06 Turquaz1 Evet 2. Çİzgiyi bende gördüm p.tesiye kadar hasta olmazsanız erkenden gidip kan verin :) Dayanamam derseniz yarın sabahta gidebilirsiniz
Cicilibicili Turquaz1 bekle durabilirsen valla☺️ Ben de adetimden 3 gün önce testle öğrendim böyle. Şuan kan da versen kesin çıkar. Ama bekliyim diyosan da adet günün geçsin nasıl istersen 💕
Turquaz1 Cicilibicili sizin çizgi de bu kadar silik miydi peki oglumda günüm 10 gün geçmişti o yüzden testim aşırı net çıkmıştı pek emin olamadım bu sebeple
Cicilibicili Turquaz1 benimki de silikti ama bu kadar değildi. Ama bu silik olması genelde günüyle alakalı. Geç döllenme vs olabiliyo ve adetine de daha varya bunlardan dolayı da hayalet çizgi olabiliyo. İnşallah güzel haberler alırsın canım 🌸
Zekzek Benimkide aşırı silikti flaş tutunca görünüyordu iki gün sanra bı daha yapınca iyice netleşti kesin var
Turquaz1 Zekzek ay valla umut olduğuna canım nette okuduklarıma üzüldüm hep negatif sonuçlanmış ama insallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻