HilalG Seymo Hamile olmadan önce onu bile unutuyordum 🙈 şimdi yanım da şişe taşıyorum yavaş yavaş alıştım🤗
Seymo Babyy1S aslinda bakarsan bu siralar asiri sicaktan dolayi bende de hararet yapiyor ama bir iko yudumdan sonrasi gecmior 🙄
Cicilibicili Seymo o ben oluyorum 🙈 resmen hap içerken o bi bardağı zor içiyorum çünkü midem bulanıyo 😭
Seymo Cicilibicili bende oyle ama icmemiz gerekiyormus 🙄🙄 eskiden su icmeyen insanmi olur ilginc derdim suan anliyorum
fnsckn Seymo ay bende hiç içemiyorum ılık diye mi içemiyorum diye düşündüm hafif soğutup içmeyi deniyorum bir deneyin farketti gibi 😊
Seymo fnsckn bende suan cok sicak diye soguk suyla deniyorum birazcik farketti ama 2 yudumla.susuzluk.hsisim bitiyor en az 2 lt diolar 🙄
Bsrlmnemr Seymo ilk 4 ay içemedim mide bulantısı sebebi ile hatta en çok tiksindiğim şey suydu ama zararını şimdi yaşıyorum artık içiyorum ama enfeksiyondan asla kurtulamıyorum.
GE__ Seymo bende su fazla içemiyorum yaaa oldum olası öyle, zorla içmeye çalışıyorum 😄 2 3 litre sıvı diyorlar ya acaba biraz su içip, maden suyu meyve suyu ile falan tamamlasak geri kalanını olur mu ki 😂😂
Seymo GE__ yok canm dokrorum bana ozellikle sıvı ama su dedi🤗 meyve suyuda seker oranindna dolayi cok onermiolar kas yaparken goz cikarmyaalim artik zorlucaz su icmeye 😊
Ftm_bkdmr Ne kadar zorlansan da iç canım. Çünkü enfeksiyon olabiliyoruz hamilelikte. Su birebir çöZüm denebilir. Sağlık için bebeğin için içmeye özen göster
Merph Ben birşey gözlemledim kendimde mesela bebeğim iki gün önce çok az hareket etti ve ben çok su içmemiştim sonra dün o kadar su içtim ki hanfendi kıpır kıpırdı doktorumada bir kere sormustum etki eder demişti o yüzden sizlerde su içmeye dikkat edin
Srpkurt Seymo ben hamilelik öncesi ve hamileliğin 7. Ayına kadar öyleydi takı bebek icin ödem için en az 15 bardak içeceksin dediler kendimi zorlayarak içiyorum soğuk içiyorum soğuk olunca içtikçe içesimgeliyo
Rabia95 Seymo ben günde 3 litre içmeye çalışıyorum , eşim her akşam iki tane 1,5 litrelik getiriyor kontrol ediyor içiyor muyum diye 🤷🏻♀️ Havalar ısındı o yüzden içiyorum soğuk soğuk
bebegim_28 Seymo ilk haftalardaysanız bende ilk haftalarda günde 1 bardak zorla içerdim içim bulandırdı şimdi alıştım sanırım 3 litre içiyorum su çok önemli yaz aylarında bebişi susuz koyma 😊
Seymo bebegim_28 ewet bende ona sasriiryorhm hadi kis olsa neyse coksicak ve terlioruz susamisim.gibi gelior ama 2 yudumda bitiyo belki duzelir bakalm
Edizinannesii Seymo ya 2 buçuk 3 litre içiyorum diyenlere öyle imreniyorum ki inan su içmeyi unutuyorum ya telefonuma hatırlatma ayarladım ona rağmen içemiyorum 1 buçuk litre bile belki zordur 🤦♀️ napcam ben ya doktor içmelisin diyor ama alışamadım ve bu durumdan çok vicdan azabı duyuyorum bebiş için çok önemliymiş çünkü su 🤦♀️🤦♀️
Seymo Edizinannesii evet evet bendeoyle bazen burnumu tutsrak iciorm sanki zehir gibi gelior ama zorla morla icelim
Duyguscuk Edizinannesii Aynen beni tarif etmişsiniz. Eskiden de suyla aram yoktu şimdi de yok. Çok tuzlu bişey yemedigim zaman aklıma bile gelmez şu içmek. Eskiden günde bir bardak su icmedigim günler olurdu. Şimdi taş çatlasın zorlayarak 1 buçuk litre icebiliyorum :(
Fusun Bende icemiyorum midem bulaniyor ama dolaba koydum soguk suyu icebiliyorum simdi yine tabi bi bardagi direk icince kusasim geliyor ama yavas yavas icinde sorun olmuyor