Lzgpthm Bende hastane cantama koydum salı günü Kullanıcaz nasipse sok markettede bulunuyor ben oradan aldım😊
cisemd59 Tugbaaa yeter canım, bandajın açıldıktan sonra doktorun giyme diyor zaten pişik yapmasın yara diye canım 5-6 gün giyeceksin yani sonra pede geçersin 🤗🤗
Mine Tugbaaa aynen öyle yan bantlarından yırtıp atın çıkarmaya bile uğraşmadan yenisini giyin hiç yormuyor insanı bana iki defa hastanede annem yardım etti sonrasında tek başıma yaptım hem çok büyük rahatlık 😊
Tugbaaa cisemd59 iyi bari hersey hazir olsunda beklmek kalsin zaten erken dogum riskim var insallah bekler kizim
Emineymen Tugbaaa ben kullandım hastanede zaten hasta bezi kullanıyorlar ilk önce ama eve gelirken ve geldiğimde resmen hayat kurtarıcı çok rahat
Emineymen Tugbaaa hasta bakıcı ilk etapta o olmaz demişti çünkü çok fazla kan geliyor o yetmez hastanede olduğum sürece hasta bezi bağladılar
cisemd59 Tugbaaa inşAllah bekler zamanında hayırlısıyla alırsın kucağına canım. Benim 27. Haftadan beri erken doğum riskim vardı. Erken doğum olmadı ama son 15 gün tansiyon düşmedi düşmeyince 36. Haftada aldılar oğluşumu. 10 gündür Küvezde simdi
Tugbaaa cisemd59 kiyamam ya saglikli olsunda kuvezdende cikar insallah benim agrim var kasigimda su an surekli gecmeyen bi agri mide bulantisi bide bizde 36yi gorsek korkmucam bakalim Allah buyuk
Miniminilina Tugbaaa ben yeni doğum yaptım 3 günlüğüm.eve gelince hep onu kullandım.hastanede kendileri ayrı bir ped verdi.evde depent kurtarıcım oldu