Tugbaaa Merhaba hamisler canta hazirligina giristimde bu tek kullanimlik ic camasirini biliyormusun kullanan yada kullanacak olan varmi cok rahat oldugunu okudum sizin tavsiyeniz nedir simdiden tesekkulr😊
NaimeYilmaz Tugbaaa kılod ped. En guzelıde camasır gıymenıze gerek kalmıor ve hasta bezı kadarda kaba degl .
Lolipop E Bebek te çok uygun olduğu duydum bende almayı düşünüyorum tavsiye uźerine çok rahat oluyormuş
Pinarsalih Tugbaaa kesinlikle hem kullan at pratik olur kan olacak kirlenecek normal çamaşır olsa eve gidene kadar kirli durması hijyenik de olmaz
cisemd59 Kesinlikle kullanmalısın tam 1 hafta kullandım. İlk Doğumdan çıkınca kanamanız çok oluyor ona rağmen sızmıyor hiç. Hiç bir yerim batmadan 1 haftayı tamamladım. Artık normal pede geçtim. Ama kesinlikle al kilot giymene de gerek kalmayacak
Tugbaaa cisemd59 cok tesekkur ederim insan ne oldugunu bilmeyince tereddut ediyor simdi emin oldum 😊😍
aysgldlrl67 Tugbaaa meğer bilmediğim ne çok şey varmış. ☺ böyle birşey olduğunu hiç duymamıştım.arastirip bakayım bende zamanı geldiğinde 😍😍
cisemd59 Tugbaaa bende alırken düşünüyordum iyi ki almışım dedim canım sezeryan olmama rağmen çok rahat ettim dikişlerimi hiç acıtmadı 🤗
Tugbaaa aysgldlrl67 aynen bende arastira arastira degisik seyler buluyorum sonra Allah Allah diyorum 😂😂