Hilal-aktas-4141 Ben hastaneye gittiğim de 4.5 cm acılmam vardı. Önce kendi sancılarımla devam ettik bir gece ertesi gün acılmam sadece 5 cm olmuştu. Bunun üzerine suni verdiler ben suniye dayanamadim bayılacak gibi oldum epidural istedim yaptılar yaparlar hic bir sekilde kımıldamama mi söylediler ki zaten 3 tane hemsire beni tutmuştu hareket etmiyim diye epidural yapılır yapılmaz sanci hissi aninda 0 oldu bir yandan suni sanci devam ediyor ama hic hissetmiyorum. Resmen koridorlarda kosuyorum bi sevincli sevincli sanci yok baya iyiyim bir gece de sadece 5 olan acılmam epiduralden yarim saat sonra 9 cm oldu ve yuruyerek dogumhaneye girdim epidural buyul tuvalet geliyormus gibi ıkınma hissi veriyor ikinmam bu yüzden aşırı kolay oldu 2. Ikınmada doğdu oğlum dikislerde hic birsey hissetmedim zaten. Cataldan kendim kalktim bana kalsa kendim giyinirdim ama ebeler yardimci oldular. Odama yürüyerek gittim baya iyiydim yani ben hic bel ağrısı baş ağrısı çekmedim. Siddetle tavsiye ediyorum. Mükemmel birsey.