Gaazell Ozzzgeee Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Merdgn Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Merve_seda 37 haftalık dediler ama kilosu az kuzum. Ciğer geliştirici yaptılar bana şimdi de yavrum küvezde bi 10 gün kalacakmış 😔
sdadcr Gaazell Rabbim yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla kuvözden de çıkar siz çıkmayın canınızı 🤲🏼
Gaazell Ozzzgeee Allah razı olsun cnm 🙏 bi doktor 33 dedi biri 37 dedi ama bebeğimin kilosu az yani 37 haftalık bir bebek değil 2500 doğdu çok zayıf
Pinkyellow Gaazell AA gozunuzaydin kıyamam nesi var miniğin tez vakitte birlikte evinize dönün insallahh kuzum🤲🏻
Gaazell Pinkyellow Allah razı olsun cnm bnm 🙏 kordon dolanmış boynuna kalp atışları zayıflayınca acil sezeryan yaptılar şimdi de kendi başına oksijen alamıyor diyr küvöze aldılar yaklaşık 10 gün kalabilirmiş yavrum
Pinkyellow Gaazell kıyamam ona rabbim bı an önce gücüne güç versin ve annesinin kucagins gelsin inşallah canım dua et bol bol
Gaazell kbrasahiin06 Bnm bebeğim en başından beri hep az hareket ederdi. Nst lerinden öğrendim cnm kötüydü hepsi sonra özele geldim burdaki ultrason devlettekinden daha iyiler ya herşeyine bakıyorlar şükür orda gördük erken farkettik 🙏