Gaazell Kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmış acil sezeryana alacaklar beni dua edin 🙏 kimin duası kabul olur bilinmez. Eşim uzak yoldan gelecek dua edin hayırlısıyla buraya ulaşsın. 😔🙏
Gaazell Edanur58 Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Anneolmayahasret Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Saadet43 Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔 eşimde yolda 1 2 saate gelir inşallah 🙏
Gaazell Miray_38 Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Pinkyellow Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Aybukeb Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış daha kavuşamadık 😔
Gaazell Seda16 Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Ozzzgeee Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
Gaazell Merdgn Allah razı olsun cnm bnm ben çıktım ama bebeğimi küvöze aldılar bi kaç gün kalacakmış 😔
sdadcr Gaazell Rabbim yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla kuvözden de çıkar siz çıkmayın canınızı 🤲🏼
Pinkyellow Gaazell AA gozunuzaydin kıyamam nesi var miniğin tez vakitte birlikte evinize dönün insallahh kuzum🤲🏻