gzdeeee92 Kızlar selam 33+3 deyiz boy 43 cm kilomuz 2250 sizin ki nasıl var mı denk olan ağırlaştınız mı ben artık zorlanmaya başladım ipek kızımız olacak inşallah
Merdgn gzdeeee92 34deyim ben ama cidden ağırlaştıkça vajina kemiklerim öyle ağrıyor ki anlatamam baskı yapıyor 😔 Biz 3 hafta kadar öndeyiz diyet yapıyorum ben 🙄
Alydemir gzdeeee92 33 dem önce kaçıncı haftada gittiniz 30 haftadan sonra haftada kaç gr almış hesapladınız mı ? Bende haftaya gideceğim şuan 30 haftalığım merak ediyorum ☺️
Fatmayrc gzdeeee92 biz geçen hafta 26 haftalıktık 956 grdı bebeğim küçük mü herkes 1 kilolardan söz ediyor bana az geldi doktorum gayet iyi kilosu dedi ama şuan az geldi gözüme
gzdeeee92 Merdgn canım Bana da 40 ı bekle diyolar ama belim ve böbreklerim inanılmaz ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum nasıl beklerim bilemiyorum gerçekten
Asmin_123 Merdgn sanki beni anlatmışsınız benimde kasılmaların ağrım var normal de 21.8 de dogumum önde gittiği için 31.7de suni sancı verip dogurtacaklar şimdiden korku başladı insallah suni sanciya kalmaz normal sancıyla gelir
Yvzslm Alydemir ben 30 haftalık gittiğimde 1600 Gr dı. 34 haftalık gittiğimde 2450 Gr olmuş dedi doktorum. Şimdi 35+1 im. Haftaya tekrar kontrolüm var.
gzdeeee92 Alydemir Alydemir canım ben 28.haftada 1250 grmdı 32.haftada 2100 grm olmuştu her hafta 200 grm civarı alırmış bundan sonra
Seter Alydemir herkesin bünyesi aynı değil. Hatta bebeğin her hafta ya da ayda kilo aldığı Aralık’ta aynı değil. Bende 28 den 30 a 500 gram almıştı 30 dan 32 ye 300 32 den 34 e 750 gramdi 😃 tutmuyo 🤷
Pnrr06 Yvzslm Canım 30 haftalık 1600 gr iken doktorun kilosu az falan dedi mi bende bugün gittim 30+1 haftalık olduk 1558 gr geldi 50 gr az dedi çok moralim bozuldu seninki de hemen kilo almış ayriyeten bir şey yedin mi acaba ben çok üzüldüm 50 gr az olmasına 😔
gzdeeee92 Aysenozturk007 benim kızım 22 haftada başladı hareket etmeye ve bayağı hareketli bir bebekti şimdi Bi kaç gündür azaldı sanki hareketleri ama normal diyorlar
Ada_maral Ben 33 haftalıkken doktora gittim kilosu 2737 dedi iki hafta önde gidiyor dedi doktorumuz ama ben son iki ayda hiç kilo almadım yediğim herşey oğluşuma kilo oluyor🤗🐣
gzdeeee92 Fatmayrc yok canım doktor normal dediyse bir sorun yoktur bence ki nomal benim 28 haftada 1250 grmdı bence aynı gibi
Yvzslm Pnrr06 yok canım moralini bozma, ultrason da her zaman yanılma payı çok yüksek, sadece günlük olarak aksatmadigim süt var, arada bir de sütle karıştırıp nesquik içiyorum. Ama sıkma canını her an değişir bi bakmışsın fazla olmuş kilosu.
meltemustafa gzdeeee92 33+1 de gitmiştim boyunu söylemedi kilosu 2175 kilo 34 haftalığım şu an gerçekten bende çok ağırlaşmış hissediyorum
Pnrr06 Yvzslm inşallah canım bende hiç aksatmıyorum bu zamana kadar hep 4 gün kadar öndeydi bugün 42 gr kadar eksik cıktı ben de üzüldüm biraz teşekkür ederim 😍