Misssimsek Misshenriett_e bende bugün 37 oldum haftaya sezeryan günü alicaz. Heyecan dorukta. Herseyimiz hazır. Paşa beyi bekliyoruz 😍
Misssimsek Kızlar planli sezeryan da lavman yapmiyorlar değil mi. Bugün annem öyle birşey dedi de bende planli olunca yapmazlar dedim ama aklıma takıldı 🤔
Gul97 Bende bugün 37 haftalığım kontrolü olduk kızlar çatı muayenesi yapıldı normale uygun olduğu söylendi bide skolyoz olmuştum ama normalde sorun olmıycağını söyledi doktorum normal bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️ Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🥰☺️
Cerenssn Misshenriett_e bende 35teyim 36 da catı muayenesi var bir yanim diyorki sezaryen yap bir yanimda normal yapabilirsin diyor
Rukiye57 Cerenssn bende ayni o durumdayim pazartesi 36 olucam cati muaynem var. Kafam cok karisik normal dogumdan korkuyorm🙄
Aynurdogru Misshenriett_e 38+5 haftaligim son 9 gün normal dogum bekliyoruz allahim herkesi bi avazda kurtarsin cok heycanliyim artik kavusmak istiyorum oglusuma💙👶🏻
Meryem33 Aynurdogru bende 38+3 oldum normal doğumu bekliyorum hayırlısıyla yani şimdilik normal doğum olma şansın var dedi biraz korku biraz heyecan biraz da ilk olunca bilinmezlik var Allah yardımcımız olsun hepimizin
Zuhraa Misshenriett_e son 23 venimde 36+6 onumuzde ki hafta cati muayenesi var bakalim ne olucak herşey hazir bekliyoruz❣
merve6106 Pia22 bende yarın 37 olacagım cuma günü testlerim varmış acaba ne zamana sezeryan günü verir meraktayım
Pia22 merve6106 benim doktor 38+5 de veriyormuş da tam emin değilim. Geçen hafta haftaya konuşuruz demişti