Gocmnn aldım ama henüz kullanmadım. Yorumları baya iyiydi fiyatı da çok uygundu şans vermek istedim bakalım 🤷🏼‍♀️

Arya12 evet yorumları iyi canım bikac yorumda mastit yapıyo demişler ama bilemedim fiyatı cok iyi gerçekten birde kendi kendine pompalıyor

Gocmnn henüz almadım ama bu markayı almayı düşünüyorum kısmetse

Esraslc canım sadece emzirirken diğer göğsünden mi çıkanı alıyor. Çoğu kişi normalde takınca az süt veriyor emzirirken daha çok süt çıkıyor diyorlar. Detaylı anlatır mısın zahmet olmazsa nasıl kullanımı falan?

Bende alacaktım yakın 3 tanıdığım anne var. Manuelle mi uğraşcaksın delirdin mi dediler. Elektrikli almak lazımmış

Polat2706 ben hiç emzirirken kullanmadım, göğsüm dolup da bebeğim emmek istemediği zaman takıyorum kendiliğinden süt geliyor ☺️ Lansinoh elektrikli de kullandım ama mochi hem daha uygun hem daha pratik 🤗

Bende elektrikli var bunu da almayı düşünüyorum bu hamilelikte. Amaç bir memeden emzirirken zaten uyarılmış olan süt bezleri sayesinde diğerinden akanı toplamak sağmak için pompa gerekir bence. Sadece vakumlayıp bırakıyorsun ilk haftalar süt çok çok geliyor elektrikli pompanın yerine geçeceğini düşünmüyorum ek olarak alınabilir bence. Alacak tek seçeneğiniz varsa elektrikli almanızı öneririm

Gocmnn onun elektiriklisi varmış teyzemde bana onu verecek. O iyiymiş. Yakın kullanan olunca söz dinledim:)