Tugbaal valla canım nerdeyse öğrendiğimden beri yatıyorum diyebilirim sıkıcı oluyor evet ama yavrularımız için katlanıcaz
İlk 1 ay çok önemli dikişin sağlamlaşması için sadece tuvalet için kalktım ve yemek yemek için 1 aydan sonra doktorum yavaş yavaş yürüyüş ev işi vs yapabilirsin demişti kendini yormadan 1 Aydan sonra yavaş yavaş kısa yürüyüşler bakkala mesela yavaş yavaş gidip geldim vs ameliyattan sonra haftada 1 kez banyo yaptım bi süre boyunca ve kesinlikle sıcak suyla değil ılık su sıcak su kasları gevşetiyor ayrıca banyoyu oturarak yaptım ayakta değil günde 3 litre su günlük iç çamaşırı değişimi enfeksiyon kapmamak için çok önemli doktorn verdiği ilaçlaro düzenli bi şekilde kullandım hep bebişin gelişimi için haftada 1 balık et tavuk tüketmeye özen gösterdim şuandada artık yine yatıyorum gün içinde evdede tek olduğm için akşama kadar yatakta oluyorum genelde akşam eşim gelince ya biraz yürüyüş yapıyorz ya markete gidiyoruz sırf yürüyüş olsun diye hafta sonları bazen sahile iniypruz arabyla orda biraz dolaşıyoruz bu şekilde geçiriyorum şuan günleri yani ne yaprsam yapim kendimi yormadn zorlamadan yapıyorum allah razı olsun eşim bu dönemde en büyük destekçim oldu halada öyle kıyafetlerimi çoraplarımı hep eşim giydirdi evin temizliği vs hep o yaptı saolsun ilk 1 hafta annem yanımda kaldı sonra çalıştığı için annemde tek kaldım tekken eşim sabah işe gitmeden kahvaltıyı hazır edip öyle gitti öğle yemeğini aynı şekilde o şekilde bu zamana kadar geldik çok şükür şimdi kendim kalkıp kahvaltımı yemeğmi hazırlayıp yiyorum rabbim hepimize 38. Haftaları görüp sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin inşallah ♥️