Dzeyy Nimesay1 oluyor canım ağrı sızlama özellikle ameliyattan sonraki 1 ay daha çok oluyordu şuan biraz daha azaldı sonuçta orda görmesekte bi dikiş var yani normal bunlar bende sormştm doktoruma oda normal demişti hiç korkma
Cansummm Dzeyy 13. Haftada oldum 26+3 olduk şükür çok çok iyi gidiyor hiç serkülajlı değilmişim gibiyim☺️
Dzeyy minikbebeklerim Beyzasiriinnn kerimannesi Mervis14 Tugbaal Kubrabulutt31 Kızlar şimdi kontrolden geldik 31+2 41 cm boy 1600 gr kilosu olmuş maşallah dikişlere baktı doktor gayet iyi dedi baskı şuanlık yok iyi gidiyo dedi çok şükür rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında dogurmayı nasip etsin inşallah ♥️
Mervis14 Dzeyy 12 haftada serklaj oldum suan 20 haftalik olduk Iyi gidiyor simdilik birgün Iyi gecse öbür gün stressli geciyor kendi kendime Stress yapacak seyler buluyorum
Dzeyy Mervis14 öyle oluyo ama zamanla alışıyo insan canım hiç sıkma canını ♥️ rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ♥️
Dzeyy Beyzasiriinnn hiç korkma canım seni okadar iyi anlıyorum ki kafandaki sorularj tahmin edebiliyorum ilk 1 ay çok dikkat et yat sürekli sadece tuvalet ve yemek için kalk 1 aydan sonra zaten doktorun yabaş yavaş yürüyüş vs yapabilirsin diycek 3 ltre su iç günde günlük iç çamaşırını değiştir bunlar enfeksiyon olmaman için çok önemli ameliysttanda hiç korkma 2 saat sonra hiç bişey olmamış gibi ayağa kalkıyosn allahın izniyle inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuşursun yavruna ♥️
Beyzasiriinnn Dzeyy Allah razı olsun içimi rahatlattın ❤️ 18 haftalık tek yumurta ikizi kızlarıma erken Doğum yaptığım için bu hamileliğimde koruyu serklaj atıcaklar zaten hayırlısı bakalım.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
minikbebeklerim Dzeyy 8. Günüm normal hayatıma döndüm çok şükür ama elbette daha çok dikkat ediyorum. Dün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğimin beyninde kist ve kalbinde parlaklık görünüyor inşallah geçecek bekliyoruz takip ediliyor 🤲🏻
Dzeyy minikbebeklerim burda okuduklarıma göre kist ve parlaklık ilerleyen dönemlerde geçen şeylermiş o yüzden hiç kafana takma bunları bebeğine odaklan pozitif düşün allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında doğar ♥️
kerimannesi En cok siz hak ediyorsunuz bence Anne olmayı rabbim hic bir yemeğinizi bosa cikarmasin inşaAllah sağlıklı bir sekilde alin kucaginaza her gordum de forumda kim olursa olsun dua ediyorum rabbim bosa cevirmesin 🤲🏻
Dzeyy kerimannesi allah razı olsun hepimiz inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında alırız yavrularımızı kucağımıza rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu♥️
Dzeyy Beyzasiriinnn koruyucu serklajlar daha güvenli oluyor yani acil serklaja göre benimki acil serklajdı ve 24. Haftada yapıldı haftam biraz ileri oldupu için riskleri fazlaydı ama çok şükür iyi geçti erken dönemde yapılan serklajın koruma özelliği daha yüksek diye biliyorum o yüzden hiç korkma rabbim evladını sana bağışlasın inşallah ♥️ sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında doğurmayı nasip etsin ♥️
minikbebeklerim Dzeyy öyle yapıyorum geçecek inşallah ama geçmese de benim evladım herşeyine razıyım 🙏🏻 Hiç kafama takmıyorum