EsraUmt CerenNisaSecilmis benim eşim de istesem belki yapar ama ben öyle birşey ondan istemeyi tercih etmem açıkçası
Eceklc Hamile kalmadan önce lazere gidiyordum şimdi gidemediğim için jiletle alıyorum 37 haftalığız Venüs satin köpük ve jiletini kullanıyorum ayna koyuyorum o şekilde kolay oluyor
23Nurhayat1 @Eceklc çok çabuk çıkarmıyor mu o da öyle diyolar bi de görüntü olarak çok takıyorum ben açıkcası kötü görünsün de istemiyorum yani böyle bi etkisi var mı jiletin
Eceklc 23Nurhayat1 ben lazare gittiğim için çok fazla çakmıyor çıkıyorda şöyle bir yerden 3 tane çıkmıyor yani mecburen bu şekilde alıyorum kuaföre gitmem biraz pimpirikliyim bu korona yüzünden 🥺
23Nurhayat1 @mrvky34 anladım canım Çok çabuk çıkarmıyor mu o da sonuçta pratik değil gibi doğuma hazırlıksız yakalandığını düşünsene
Liva90 23Nurhayat1 ahh hepimizde aynı dert benim evde lazer cihazım vardı 2 yıldr kullanıyordm hamile kalınca bıraktım. bacaklar kollar kol altı tertemiz özel bölgenin üst kısmıda tertemiz ama alt kısımları çıkıyor mecburen kuaföre gidiyordm 10 dk da alıyor 1 ay rahatım bence jiletle almayn bir kaç gün sonra çıkıyor daha çok yoruyor kuaföre gidine eldiven maske takın hemen alsın çıkın gelir gelmez banyo yapın
Sinemin 23Nurhayat1 bence hiç jileti vurma canım ağda yapmışken kuaförle görüş temizliğini dezenfektesini yapsın ilk müşteri olarak sabah seni alsın canım ben öyle yapıyorum
Susaminannesiii Ben dogumdan önce lazer yaptırmıstım simdi toplamda 20 tane anca cıkıyor onlarda cok ince uzasa bile detaylı bakınca görünüyor tek sıkıntı cogalmması için yalnızca eldivenle alıyorum ve cok inceler suan bile görmekte zorlanıyoeum ilerleyen zamanlarda cok zor görebilirim herhalde ama 3 4 senedir ne kol altı ne bacak ne grnital hic derdim yok. Zaten baya kılsız bir insandım ama böyle bir rahatlık yok. Dogurumca kendinize bi iyilik yapjp hemen lazer epilasyona gidin.
TAkilicci 23Nurhayat1 bence agdaya gidin temiz oluyor ben ağda yaptığın günün gecesine doğum yaptım iyiki de yaptırmışım
Oozzee 23Nurhayat1 bacak arana ayna koyup almayı denedin mi hiç? Bi arkadaşım böyle yaptığını söylemişti, ben hiç denemedim çünkü senelerdir lazerliyim🙈
Senturkkcansu 23Nurhayat1 bende aynı durumdayım, jiletle al geç doğumdan sonra ağda ile düzene sokarsın yine, şuan hamilesin kuaföre gidip riske girme, ben 2 günde bir alıyorum 39.haftayın heran bebek gelebilir hazırlıklı olmak istiyorum.