drkgrss Alyali kanaldayken squat falan yap diyolar egzersiz normal doğumu rahatlatması için , yapıyomusumuz? Bende normal düşünüyorum ama daha doktorla konuşmadık.
Alyali drkgrss hayır daha başlamadım 1 hafta sora başlarım evet iyimiş ebemde bir kaç birşey söledi inşallah başlıcam
Annem1 drkgrss 24 haftalığım. Sağ kasığımda sürekli oluyor bacağıma kadar iniyor kıpırdatamıyorum. Ama sağ tarafta oluyor. Bağırıyor resmen
Annem1 drkgrss bu ara sık olmaya başladı. Sadece sağ tarafta oluyor hemen uzatıp ayaklarımı hareket ettiriyorum. İlk sancı da kasıktan girmişti bayılmışım doktor gaz sancısı olabilir dedi serum iğne yedim eve gelince duşa girdim yine aynı sancı oldu. Bu arada ara ara yokluyor. Kramp değil ama adet sancısı gibi bacağım agrıyor kasığım kasılıtor sanki değişik bişey. Magnezyum kullanmıyorum
drkgrss Annem1 vitamin ilacı neden kullanmıyorsunuz? Decavit veriyorlar 16. Haftadan sonra benm karaciğer enzimim yüksek çıktı diye decavit yerine d vitamini verdiler , magnezyum da kullanıyorum kas ağrılarım için. Doktorunuza sorun isterseniz. Bir arkadaşım da vitamin kullanmadı doğumdan sonra görme problemi yaşadı. Çocuk herşeyinizi emiyo vitamin şart bence.
Annem1 drkgrss vitamin ve demir ilacı verdi çok denedim ama kullanamadım midem rahatsızlandı. İçtiğim gibi çıkardım. Büyük kapsülü hapları içemiyorum hastanelik oldum mide ağrısından. Sonra dediğim ilacı verdi içinde demir ve vitamin de varmış
Hlyaysel drkgrss idrar yolu enfeksiyonudur ben iki gün önce gittim bebek aşagı düşüyo gibi oluyordu meğer enfeksiyon danmış
drkgrss Hlyaysel aaa olabilir bende dün eşime söyledim idrarımda enfeksiyon var sanki diye , bol su içmem lazım su içmiyorum😣 kasıklarımı ağrıtacağını düşünemedim , teşekkürler
drkgrss Annem1 hadi ya , doktorunuz daha iyi bilir tabi ama vitaminsiz kalmayın🙏🏻 Teyzeme doktoru d vitamini vermiş kullanmamış , çocuğunda kalça problemi var , böyle şeyler önemli Allah korusun🙏🏻
Hlyaysel drkgrss ben 35 teyim toz ilaç verdi gece kullanıyorsun. On gün etkisi olurmuş. Halada sabahları sancı oluyo ama en azından ne olduğunu öğrendim korkmuyorum