Kiwi12 Yarın bime küvet seti gelicek yani 50liraya yakın bı tutarda çok uygun daha sonra hemen diyer hafta perşembeye a101e geliyor onun filesi yok ama oda çok uyguna geliyor43falandi galiba
dumansule panço da büyük indirim var. %40-%50 artı sepette %25 bir de ilk alışverişe ya da sana özel geliyor %10 indirim daha
Yaprakk İzmir optimum sobe mağazasında büyük indirim var mağazayı kapatacakları için 3lü atletler 5 lira 5 çoraplar 3 lira tam koruma mayolar 10 lira ayakkabılar 10 lira etiket fiyatının da altına düşünüyor kasada çok fazla
TugceBahadir Migros ve Migros sanal marketlerde prima ve sleepy ıslak mendil ve prima bebek bezlerinde %40 indirim var kaçırmayın
rmysozysr Enucuzbebekmarket sitesinde baya indirim var bebek giyim babynest alt açma puset örtüsü vs bakın derim ben simdi sipariş veridm
Mrwsdi Migrosta sleepy yeni doğan ıslak mendil kaçırılmayacak fiyata kızlar. 12×40li 40,50 lira kaçırmayın. Güvenle kullanabilirsiniz ben cok memnunum
Seraparsln E PTT avm de sleepy bebek bezi ıslak mendil alt açma bezleri indirimde üstelik kargo ücretsiz çok ekonomik oluyor aldım. Ben tanesi 50 kuruşa denk geliyor bezlerin. Bimde ki jenyy willy markasına da baktım 50 kuruşa denk geliyor hemen hemen. BİM’in markasıyla aynı fiyata düşmesi beni cezbetti 210 ki aldım 🤭 ayrıca bugün civilden stylo star anne Bebek çantası 160tan 130 a düşmüştü aldım çok beğendim
littleon HappyMom migrosta ıslak mendillerde indirim var 12 li sleepy ıslak mendili 40.50 tlye aldım bu saf pamuk olan
Sanslikedi17 Zara home da müslim battaniye ve diğer bebek battaniyelerinin fiyatları çokkk düştü 200tl ye aldığım battaniye 80tl kaçırmayınnn
Cicekyavuz84 Trendyol azizbebe 8.00 TL çıtçıtlı kısa kollu body 24.99 TL 3 lü -27.99 4 lü çıtçıtlı body y-london
Tb29 Kızlar bugün a101 den banyo küvet setini aldım. Hem kalitesi güzel hem de çok uygun fiyat büyüklüğü de gayet iyi 2 yaşa kadar kullanılır. Bence yatak anakucağı vs bebeğin konforunu direk etkileyecek şeylere çok para verilebilir ama bu tarz şeylerde gereksiz geliyor bana. Mesela bu küvetin içine babyjem köpüklü file alınabilir ona daha çok ödenebilir çünkü rahatlık önemli olan. Sizin de küvete ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz :)
Darkgod Slepynin bütün cırtlı bezlerinde iki saatlik bir indirim var fiks fiyat 99.90 hepsi bedenler mevcut
gamze06ahmet Bıgun a101 ve Bim’de çok ucuz şeyler var küvet seti 37 TL, 2 ki emzik 7 TL , 2 li cam biberon 15 tl, battaniye 15 tl , Reflü yastığı 15 tl