HappyMom 🛍 🛒 Post altına sadece indirim haberi paylaşınız lütfen. Annelerimize sormak istediğiniz soruları özel mesaj ile kendilerine iletebilirsiniz. 💜
Ruveyda_ HappyMom sleepynin kendi sitesinde hoşgeldin paketi var içinde 3 paket yenidogan ıslak mendil , 10 lu alt açma bezi , 20 li 1 beden ve 2 beden bez mevcut. Ben bebeğime alıp kullanmıstım kullanışlı bir paket 50 tl isterseniz bir göz atın https://market.sleepy.com.tr/merhaba-bebek-seti-2?gclid=Cj0KCQjw6PD3BRDPARIsAN8pHuGK19MAzOojSVAyyv5ldnSLVqx7K3UyIj4cbiFsObequMIZ1m0luOcaAt6rEALw_wcB
littleon HappyMom migrosta ıslak mendillerde indirim var 12 li sleepy ıslak mendili 40.50 tlye aldım bu saf pamuk olan
gokcecan HappyMom civilde indirim var kızlar. Dün denk geldim.. kanz ın oto koltuğu 899tl. bide kanguru ve mama sandalyesi çok uygun geldi..
Feride38 HappyMom civil İnternet sitesinde çok indirim var almak isteyenler için zıbınlar 4.99 tlden başlıyor ve hastane çıkış setleri çok uygun fiyata
minik10eller Yarın a101’e mama sandalyesi geliyor 50 tl. Cuma günü Bim’e küvet geliyor şeffaf ve fileli. Haftaya perşembe a101’e de küvet geliyor balık desenli 10 tl daha ucuz ama filesiz 🤗
gulny Pentide tanesi normalde 50 tl olan emzirme atletlerinde 3 al 2 öde kampanyası var. İndirimde olan emzirme sütyenleri de var bakabilirsiniz
gulny Minorisin kendi sitesinde organik bebek deterjanı 90 dan 50 tl ye düşmüş (1 lt 50 yıkama)organik leke çıkarıcı da 60 dan 30 tl ye düşmüş
esraskrdn Hepsiburada da uygulamaya özel 175tl ve üzerine 25tlnindirim var. O şekilde mustela merhaba bebek seti 243tlye geldi. İhtiyacı olan bakabilir☺️
Liva90 Takı yastığı ve lohusa terlik ve tacları instagramda @sunumdunyam93 isimli hesapta inanılmaz uygun fiyata arkdşım takı yastığını 70 tl ye lohusa terlik ve tacını 50 tl ye yaptırdı.. bende takı yastığını o sayfadan aldm ama süslemeyi kendim yaptım çok uygun oldu
Hadibakalim Dün zara kids bölümünde gördüm çok güzel bebek ayakkabi cesitleri indirimdeydi 75 tl civarı
Liva90 Soobe nin internet sitesinde neredeyse her üründe indirim var 50 tl ve üzeri alışverişlerde kargo bedava🥳🥳
1701tugba Kızlaar trendyolda puset indirimi var ben aldım çokta güzel geldi ihtiyacı olan bakabilirr 👍🏻☺️
Gulsen_ Mecidiyeköy’de olan varsa Profilo’da ki koton kids de harika indirimler var 9.90 dan kızıma çok güzel tayt badi aldım ve hepsi çok güzeller