Merve_12 Sıra bizde kaç gününüz kaldı 🥳 Bizim son 25 gün ama bir türlü geçmiyor sanki son günler. Çantalar hazır mı?
Ozget Merve_12 offf bizimde son 20 görünüyor. Doktor 4 temmuzdan sonra her an gelebilir dedi 😊 hic zaman geçmiyor hic.. benim 28 den beri hazir herşeyim bir kizim eksik onu bekliyoruz fakat günler gecmek bilmiyor 😊😊😊
Merve_12 Ozget rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uygulamaya göre 25 bizde ne zaman gelir bilinmez
Deryadgm ilknremrh Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bişey sorabilirmiyim özelde mi devlette mi doğum yapıcaksınız ziyaretçi kabul ediyorlar mu acaba
Yasemin-ya Benim de son 24 günüm ama şimdiye kadar zaman hızla geçiyor gibiydi ama şimdi geçmiyor çantamı 35 de hazırlamıştım zaten artık bi an önce kavuşsak 🌸🌸
Merve_12 Yasemin-ya ben 33 te falan hazırladım sanki tam hatırlamıyorum bir an önce gelseler sayılı gün çabuk geçermiş diyorlar ama geçmiyor
30ekim19 Merve_12 bizimde aynı da bugun hazırlıcam inş koyuyorum geri çıkartıyorum😪ya çok fazla ya çok eksik gibi hissedyrm 36 ya gircem bende
Merve_12 30ekim19 Eskil olmasın fazla olsun kaç gün kalıcağımız ne olacağımız belli değil ben herşeyden bol bol koydum. Bazıları 3 4 defa değiştiriyormuş üzerini kanamaları olduğu için tedbirli gitmek lazım
beriufuk Merve_12 ay evt gecmıyor fenalık geldi artk. Bebegmn harekrtleri cok zorluyo beni sanki karnmdan cıkacak gibi🙈😊 hersyı yıkadm utuledm hazrladmda cantamızı hala yapamadk ya bgn hazırlım. aynıyız siizinle gün olarak😊😊
Merve_12 beriufuk ay ne güzel bir kaç yerde okudum ihsal doğum başlangıcı olabiliyormuş nerdeyse 2 3 gündür ishalim ve karnım çok ağrıyor sizde de var mı aynı durum? Bayram bebekleri olucaklar🤣
Prenses001 Merve_12 sonunda çok şükür yaa bizim ayımıza geldik 🤩 nasipse son 10 gün güzeller güzeli prensesimize kavuşmaya çok çok heyecanlıyız her şey tamam bekliyoruz 😍🙏🏻
Merve_12 EsraTanarslan günler geçmiyor son günler nasıl geçer hiç bilmiyorum🤔 rabim hayırlı uğurlu sağlıklı ömürler versin