Seecil SelinAli volkan beyi bir çok kez duydum. Hiç aklımda doktor yokken şimdi bir sürü seçenek oldu aklım karıştı 🤗
Seecil Suude baktım instagramdan. Başarılı bir doktora benziyor. Şimdi ilk ikili taramaya gireceğim için deneme yanılma yöntemi ile doktor bulacağım 🤗
SelinAli Mucizesinibekleyen çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum asla pişman olmazsınız 😍 6.500 sanırım doğum ücreti
SelinAli Mucizesinibekleyen instagramdan paylaşımlarına bakabilirsiniz çok iyi bir doktor güler yüzlü sıcakkanlı her konuda yanınızda olur
Atacanseda Çınarlı kadın doğum dr onur aldemir çok iyi cok sempatik bir doktor istediğin saate ulaşabiliyorsunuz muayne ücreti 100 tl hastane yatisin bebeğin işitme testi doktor ücreti normal dogum sezeryan dogum toplam 3000 tl c.tesi günü doğum yapicam
elfelendor Atacanseda kesiyi buyuk mu kucuk mu atacak acaba… Dogum sonrasi yorumlarinizi merakla bekliyorum
Seecil Atacanseda öncelikle hayırlı olsun. Güzel bebisiniz doğmuştur. Allah’ım sağlıklı bir ömür nasip etsin. Gittim Onur Beye. Gerçekten çok iyi, anlayışlı birisi. Bir şey soracağım size. Muayene ücretleri nakit oluyor. Doğum ücretini de nakit mi verdiniz?
Mervedderin Ben izmirde çok doktor gezdim hastaneler ve özel doktorlar biraz sorunlu arka arkaya 3 gebeliğim oldu. Çok şükür şuan 23 haftalık karnımda kızımla Aral Özbal’a gidiyorum Alsancakta çok çok memnunum
Atacanseda elfelendor büyük atacağını pek sanmam artık tıp o kadar ilerlediki herşeyin bir çözümü var c.tesi günü sabah 6 da gidicem 7 de sezaryane giricem çıktıktan sonra size anlatırım inşallah 😀
Nevo Seecil Ege yaşam Hastanesi Sinan kızıkaya memnun kaldım İpek hanım da çok iyi diye duydum fiyatları da makuldü 2019 ocakta doğum yaptım yenidoğan yoğun bakımı var allahım göstermesin anaönemli