Neslihan31 Kızlar tek sayılara düştük sonunda son 9gunum kaldı heyecan la merakla korkuyla bekliyorum.
gozdetrkz Neslihan31 benimde aynı 9 gün ama arada kasılma dışında bişey Yok normalde istiyorum napıcaz bilemedim
KymetKaplan Neslihan31 bende görürüm o sayıyı inşallah hayırlısıyla al kucağına canım Benim de 119 günüm kaldı 😂😂
XyveAnnesi Bizimde son 8 gün,dr um 3-4 saatlik yürüyüş önerdi,pzr günü yapmayı düşünüyorum eşimle,sancıları arttırırmış👍🏼 Bir yakınımızda aynı şekilde yürüyüş yapıp sıcak duş almıştı,o gece sancılanıp sabaha karşı doğum yapmıştı,bende deniycem inşallah😄
Neslihan31 XyveAnnesi evet yuruyusun faydası oluyor ama yürümekte zorlasti çıkacak hissi oluyor bende
Gunesimveben Benimde son 9 gun🙈 ve arada olan kasilmalar dışında hic bi belirti yok.doktorum artik hic gelmezse 40+2 ye kadar bekler suni sanci veririz dedi.hyrlisi bakalim😊
Neslihan31 Gunesimveben aynen bendede çok kasiliyor arada sancı giriyor anlık geciyor bide çok toplanıyor karnım taş gb sert oluyor
merination Benimde son 8 nst de sanci çıkmasa hic bir belirti yok hazırlık var ama kızımın gelesi yok 🤗