Deletedmom281 Fulyazorlu30 ✅ m veya l Alman gerekiyor. Normalde kaç giyiyorsan onu veya 1 beden büyüğünü Alman gerekiyor
Beebisimm Fulyazorlu30 ben s giyiyorum normal de, çokta kilo almadım gebelikte geçen l aldım rahat olur diye, iyi ki de öyle almışım açıp baktım küçük duruyor, daha küçüğü olmazmış, büyüğün zararı olmaz, küçüğün çaresi yok 🌸
cerrah61 Fulyazorlu30 L beden almanı tavsiye ederim. Büyüğün zararı olmaz ki öyle çok büyük bir şey değil L bedeni ,esniyor.tam oturur bedenine
Fulyazorlu30 Deletedmom281 normalde değişiyor bilmıorumkı s/m giyiyorum😀l mi alayım büyük gelirmi sizce ozamana 73 kilo falan olurum heralde
Blackkcat Fulyazorlu30 onun kalıpları dar galiba,ben 80 oldum ama l bedende olmaz,ablam benden zayıftı l küçük geldi kenarlarından yırttık
yba Bugün başka bir arkadaşa daha yazdım buraya da yazayım . 68 kilo ile doğuma gittim Büyük beden tam oldu kii doğumdan sonra göbeğim falanda kalmamıştı dümdüzdü karnım. Yine de M alsaydım sıkarmış.
Mihrimah41 Fulyazorlu30 canım büyük boyunu al her halukarda. Zaten beli bebeklerin kilot bezlerindeki gibi lastikli düşme şansı yok. İnan çok memnun kalacaksın
CansuDemir Fulyazorlu30 65le gebe kaldım 75lr doğuma girdim. Ben direk L almıştım. Valla 55 kg doğuma giren arkadaşım da L aldı. En rahat öyle
Pnar12016 Kızlar 27+3 üm boyum 170 su anki kilom 73 Sizce hangi bedeni almalıyım? Deneyimli anneler en çok yorumu sizden beklıyorum 😇
Fulyazorlu30 Deletedmom328 büyükboy yazıyor paketin üstünde öyle görüorum suan netten bakınca😀yanlıs olmasın die soruom cnm dogru dimi
Arinna Fulyazorlu30 Ben orta boy almıştım rahat edemedim hastaneden eşim gidip hemen büyük boyunu almıştı