Esma98 Yasanixxxx biz de 18+4 olduk. Çok şükür bu Güne kadar hiç mide bulantısı vs yaşamadım. Şanslı olanlardanım 🍀🤍😊 rahat geçiyor
Babyy1S Yasanixxxx hamilelik hic bu kadar iyi oldugunu bilmezdim cevremdekilerin skntili görüyordum ama bende cok iyi 🥰
irva Yasanixxxx 17+1 şuan iyi gidiyor çok şükür.Burun tıkanıklığı ve baş ağrısı oluyor ara ara o kadar.😄
tbmn 12+6 olduk şükür bir sorunum yok gibi biraz bulantım oluyor biraz da hafif hafif kasık ağrıları 😊
tgce_brs Esma98 bende 15 haftaligim bende hiç bulantı yaşamadım. Göğüs kasık ve y agrimdan başka hiçbir şikayetim yok Allah’a şükür 🙏🥰 şanslıyız. Cook arkadaşım var mutfağa bile giremiyolar bulantilarina
tbmn Yasanixxxx 12+6 olduk bu ayın 02 de randevum var acaba doktor söyler mi bilmiyorum ikili tarama testi de yaptıracağım devlet hastanesinde pek söylemezler diyorlar ama bakalım
maras46 tbmn biz 12. Haftada ikili test için gittik 2 hafta sonraya sonuç için tekrar gidecegiz, bizbkapıdan çıkarken eşime belki cinsiyetide görürüz demiş doktor
sinber Yasanixxxx 16+5 ten oğluşumla selam 👋 ben de şanslı olanlardanım ne bulantı ne başka bişeyimiz yok çok şükür bi de maşallah ekleyeyim 😁 sadece karnım baya önden gidiyor nefes almakta zorlanıyorum
Mervegcl Yasanixxxx 16 haftalık olduk biz de 2 haftadır genital bölgemde ağrı var ve kuyruk sokumum çok ağrıyor bazen adet oluyorum sanıyorum lavaboya gidip bakıyorum içimde korku var normal mi sizce
Milena20 Yasanixxxx 13+6 dan selamlar valla benim başından beri rahat geçiyor şükür öyle bulantı kusma hiç yaşamadım 12. Haftada ikili test için gittiğimizde kıza benziyor demişti 13 te tekrar kız dedi değişmez artık herhalde dedi ama bakalım sağlıklı olsunlarda 🙏
Esma98 Milena20 bana da o hafta da kız dedi,15 te erkek olduğunu öğrendik. Şimdi 18+4 net erkek olduğunu gördüm dün ki kontrolümüzde🥰 değişebiliyor 😇