1994ozg a_gzde o farkedebilir belki bedende canım L beden al hatta bende belki değişebilirim ama büyük olursa da kan sızar ayy bunu seçmek bile zormuş 😅
a_gzde 1994ozg ay sorma ya iki gündür burda şampuan pişik kremi depend başlık açıp duruyorım 🙄 ablamlar yengemler falan da 10 sene önce falan doğum yaptılar. Onlara soruyorum bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler diyorlar 😄 allahtan burası var fikir alıyoruz ♥️😊
yba 1994ozg canım yanları bayaa esnek büyük gelmez çünkü sarıyor tamamen, sızdırmasına imkan yok ama orta boy sıkarsa memnun kalmazsınız.
Polat2706 a_gzde canım ben 90 kiloyum ondan büyük almam gerekti benimkinin üstünde 42-50 beden yazıyor ama sana orta boy olur bence
a_gzde Polat2706 biliniyorum ki canım büyük beden tavsiye edildi rahatlık açısından da büyük beden daha iyimiş. Ben 70 kiloyum şu an ama kalçadan aldım kilo 😄
Sewal35 a_gzde son aylar çok alınıyor umarım almazsın ben 32 haftadıyım dahada alırım gibi allahtan çok uzun boyluyumda yırtıyorum
Mihre a_gzde Bu sizin kanama yoğunluğunuza bağlı açıkcası.İlk etapta 10’lu alın durumunuza göre takviye yaparsınız.
Meriwa a_gzde işde ben kilot olarak almadım bez şeklinde aldım hastanede veriyorlar diyolar ama tabi hazırlıklı olmak lazım normal günlük gece pedi de koydum ben
Aysema a_gzde kilonuza göre üzerinde yazan bedeni alin, tam oluyor. Ben tek paket almistim. Ama keske iki paket alsaydim dedim. Emiciligi çok iyi ama tuvaletten sonra tekrar aynisini kullanamiyorsunuz. Ve maalesed ilk günler alta kacirma durumu çok oluyor🙈
a_gzde Aysema şimdilik bir paket verdim canım muhtemelen bir tane daha alıcam. Bence de yedekte tutmakta fayda var